Ludoperovanje: Opet bukti rat između Ane Nikolić i Raste! (VIDEO)

Autor: Ludo Pero

Zabava

17.10.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova video kolumna "Ludoperovanje" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

I tako, malo-malo, pa Ana Nikolić udari na bivšeg supruga Stefana Đurića Rastu. Strasti se smire na neko vreme, pa se ubrzo opet rasplamsaju! Tako su nedavno organizovali proslavu rođendana male Tare u jednoj prestoničkoj kući za proslave.

Otkad su se razveli, oni rođendane svojemezimice organizuju i plaćaju posebno, ali tako da svake druge godine proslava bude kod mame ili tate. A tog dana njih dvoje glume da je sve u najboljem redu.

Ako me sećanje ne vara, nakon svake proslave počinje neki rat. Ana, izrevoltirana, objavi nešto iz perioda života s reperom. Tako ga je optužila da je bio član Belivukove grupe. Često ga potkači i u emisijama, kad ga nazove Rista. Jer kada je želela da joj on radi album, nije znala ni kako se reper zove.


Kako se šuška po gradskim kuloarima, to je sve iz razloga jer je Rasta zavrnuo slavinu. Naime, izvor blizak paru priča da Rasta Ani uplaćuje samo alimentaciju, a da želje mezimice ispunjava lično. Bez davanja dodatnih sredstava pevačici.

Bilo kako bilo, njih dvoje imaju samo jedan dan u godini kad se pretvaraju da su u idiličnim odnosima, a to je uvek 3. avgust.

 

Šta vi mislite o ovoj temi pišite mi u komentarima! A, novu epizodu "Ludoperovanje" pogledajte u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading