LJUBIO SAM SE SA MILICOM, A NIKAD NISMO BILI U VEZI! Pevač o ovoj aferi ćutao skoro deceniju, a sada je rešio da sve obelodani

Autor:

Zabava

16.10.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač posle toliko godina progovorio o vezi sa koleginicom.

LJUBIO SAM SE SA MILICOM, A NIKAD NISMO BILI U VEZI! Pevač o ovoj aferi ćutao skoro deceniju, a sada je rešio da sve obelodani

Foto: youtube.com/Prakticna zena

Bane Mojićević nakon decenije progovorio o odnosu sa koleginicom Milicom Todorović, te šokirao sve kada je priznao da su se poljubili.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Bane Mojićević

Naime, Bane je rekao da sa Milicom nikada nije bio u pravoj vezi, ali da mu se sviđala.

- Kasnije smo postali jako dobri i bliski prijatelji, poljubac jeste bio, ali nije...- šokirao je Bane, pa prebacio temu i rekao da je dva puta mogao da ode na Evroviziju:

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Todorović

- Da pa jeste, jednom konkretno u duetu sa njom, "Od simpatije do simpatije", pesma iz 2007. godine, a imali smo i pre toga tu jednu grupnu pesmo koju smo pevali svi zajedno sa pokojnim Šabanom Bajramovićem. "Na kraju sveta i negde daleko" i nismo se ni pojavili. U suštini bio je to razlog što nas je Saša Popović povukao zbog nameštaljki, tako da se nismo ni pojavili na toj Beoviziji, to mi je žao, zaista jako lepa pesma, ali eto faktički sa Tanjom dva puta je bilo bezuspešno pojavljivanje - rekao je Bane za "Scandal".

Inače, Bane se razveo od supruge Milice sa kojom ima sina Radoša i ćerku Mašu. On je nakon kraha braka izbegavao da priča o problemima i razlozima zbog kojih on i MIlica nisu više zajedno, a sada je priznao da je ponovo srećan u ljubavi.

Republika

Foto: instagram.com/mojicevic_bane

Bane Mojićević i bivša žena

Zaljubljen sam. Ljubav je uzvraćena, imam devojku. Ona nema veze sa javnim poslom. Napravio sam balans između javnog života i normalnog. Ja nekako biram mirne, normalne i povučene devojke. Moraju duše da nam se prepoznaju da bismo bili u vezi. Nekoliko meseci smo zajedno. Ja sam posle 3 godine posle razvoda bio spreman za nove stvari. Naučio sam da ne planiram ništa, ne želim da planiram o zajedničkom životu. Bitno mi je da sam ispunjen, ne razmišljam o tome. Neka sve ide lagano. Ne bih ponovo stao na ludi kamen, ali ako je to prevelika želja moje drage pristao bih. Upoznali smo se preko društvenih mreža - rekao je Bane za medije.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading