DA NIJE KUKAVICA NE BI TUKAO ŽENU! Od početka godine UBIJENO 25 žena u Srbiji, a glumac je sada progovorio o detaljima!

Autor:

Zabava

16.10.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Petrović Pele se zalaže za to da nasilnici treba da budu rigorozno kažnjeni.

DA NIJE KUKAVICA NE BI TUKAO ŽENU! Od početka godine UBIJENO 25 žena u Srbiji, a glumac je sada progovorio o detaljima!

Foto: ATA Images

Dragan Petrović Pele  progovorio je o nasilju nad ženama, budući da je prema statistici od početka godine ubijeno čak 25 žena u Srbiji. Ovo je veoma važna tema o kojoj svakodnevno treba da se priča, a glumac je otvoreno pričao o tome.

Naime, Pele je u jednoj emisiji dao svoj sud, te istakao da ovakvog nasilja nije bilo ranije, te da je sada stanje jezivo.

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Petrović Pele

- Mislim da osamdesetih godina nije bilo toliko nasilja. Apsolutno podržavam uvođenje zakona koji bi to regulisao i ako mene pitate kazna bi trebalo da bude rigorozna, ali mislim da treba raditi i na prevenciji i to u školama. A samo kukavice pribegavaju tom nasilju, jer da nije kukavica ne bi tukao ženu - izričit je Petrović.

- Naravno da postoji prava ljubav. Ali danas sve manje imamo vremena za ljubav. Ipak, mislim da ona može da preživi ovo ubrzanje vremena, jer svaka ljubav je žilava - kaže Pele u emisiji "Reaktor".

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dragan Petrović Pele i Olga Odanović

Inače, osim po upečatljivim ulogama, glumac je poštovan i kao profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, a iz njegovih klasa su potekle neke mlađe generacije koje sada gledamo na filmu i seriji.

Podsećamo, glumica Olga Odanović i Dragan Petrović Pele važe za jedan od najskladnijih parova na našoj javnoj sceni. Kruna njihove ljubavi su deca Jakov i Lenka, koja je takođe krenula stopama svojih roditelja. Iako su već godinama prisutni u javnosti, malo ko zna kako su se njih dvoje upoznali i kako je krenula ova ljubavna priča. To se dogodilo, kako je glumica jednom prilikom ispričala, tokom rada na predstavi "Groblje automobila", u kojoj su igrali muža i ženu. Zapravo, Pele je odmah shvatio da je sreo ženu svog života. Još na generalnoj probi Olgi je, iz čista mira, rekao: "Ja ću se tobom oženiti".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading