DOBRA I LOŠA VEST ZA PAO! Taman što se najbolji OPORAVIO, povredio se bivši igrač Partizana!

Autor:

Sport

16.10.2023

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atinskom velikanu predstoji gostovanje u Istanbulu.

DOBRA I LOŠA VEST ZA PAO! Taman što se najbolji OPORAVIO, povredio se bivši igrač Partizana!

Foto: Profimedia

Kostas Slukas i Tomas Vokap

Za razliku od ostalih klubova, koji će imati "duplo kolo" u Evroligi, košarkašima Panatinaikosa predstoji samo meč protiv Fenerbahčea u Istanbulu, pošto je duel s Makabijem iz Tel Aviva odložen zbog ratne situacije u Izraelu.

Dobra vest za atinske "zelene" je da se iskusni Kostas Slukas vratio na parket i odradio trening u nedelju, pa će biti na raspolaganju treneru Erginu Atamanu za okršaj s bivšim šampionom Evrope. Grčki reprezentativac je zbog povrede propustio mečeve sa Bajernom u Evroligi i Peristerijem u nacionalnom prvenstvu.

Ipak, kako prenosi grčka agencija SDNA, bivši igrač Partizana Joanis Papapetru neće biti u konkurenciji za susret protiv Fenera, jer je povredio levo koleno.

Foto: Starsport

Joanis Papapetru

Fenerbahče će u utorak od 19 časova i 15 minuta dočekati Panatinaikos u trećem kolu Evrolige, dok u četvrtak od 19.45 takođe igra u Istanbulu, ali protiv Asvela iz Vilerbana u četvrtoj rundi najelitnijeg klupskog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading