LEA KIŠ IZGUBILA DRUGO DETE: Desilo se NAJGORE, zbog ovoga više nikad ne može da RODI!

Autor:

Zabava

15.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna voditeljka otvorila dušu o životnoj traumi!

LEA KIŠ IZGUBILA DRUGO DETE: Desilo se NAJGORE, zbog ovoga više nikad ne može da RODI!

Foto: Youtube printscreen

Voditeljka Lea Kiš Jokić svoju karijeru je započela sa 15 godine, kad se zaposlila na radiju u Pančevu, a na televiziji je krenula da radi sa 18 godina. Već sa 24 je postala urednica jedne emisije, nakon čega je prešla na TV politika i upoznala supruga Momčila Jokića. Udala se u 25. godini i sa njim dobila ćerku, a drugo dete je izgubila.

Voditeljka je u jednoj emisiji otkrila kako je došlo do ove tragedije kad je RTS bio bombardovan 199. godine.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Lea Kiš Jokić

- Ja sam tada bila trudnica, čekala sam drugu bebu i desilo se ono najgore. Tada smo morali da idemo da se upisujemo da ne bismo dobili otkaz, a s obzirom da sam uvek imala sjajne kolege, gledali su mi kroz prste i pustili me samo da se upišem, da ne moram ništa fizički tamo da radim. Desilo se nešto strašno što nikada neću zaboraviti, ja sam došla na svoje dežurstvo, upisala se i desila se najveća tragedija na našim prostorima kada je naša profesija u pitanju. 16 kolega koji su preuzeli smenu su poginuli i od stresa i tuge da sam i ja mogla tu da budem ja sam izgubila bebu na najteži mogući način. Jedva sam preživela, posle toga su usledile operacije, različiti problemi vezani za moje zdravlje, ali sam polako uspela da isplivam iz svega toga. Jedno nerođeno dete je ništa nasprema tragedija koju je ostavio taj događaj na sve ljude i na sve nas koji smo bili deo televizije Beograd i RTS - ispričala je Lea, pa dodala:

- To je bio početak trudnoće, treći, četvrti mesec. Sve se iskomplikovalo, pa posle i saznanje da nikada više neću moći da budem majka. To je vrlo bolan period u mom životu, ali opet sam izašla jača, shvatila sam da je Bog tako želeo, da protiv Boga ne možemo, da je u tom trenutku najpametnije ozdravim, stavim sebe na noge, da sve operacije koje su bile teške i rizičke uspeju, i da budem dobra mama na dugo vremena svom detetu - rekla je voditeljka za domaće medije.

Republika

Foto: printscreen

Lea Kiš Jokić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading