ANA SEVIĆ SE BAŠKARI U SUVOM LUKSUZU: Bazen usred kuće vredan 50.000 EVRA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

15.10.2023

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima se, može se!

ANA SEVIĆ SE BAŠKARI U SUVOM LUKSUZU: Bazen usred kuće vredan 50.000 EVRA! (FOTO)

Foto: Foto instagram

Ana Sević

Pevačica Ana Sević sa svojim partnerom Danijelom i decom uživa u luksuznom domu na Vračaru, koji je uređivala po svom ukusu, a stan je odnedavno preuređen, pa je njena porodica dobila centralno mesto za uživanje - bazen.

Naime, Ana je prošle godine na svet donela dečaka, a njen ponosni suprug Danijel bio je presrećan zbog proširenja porodice, i svojoj voljenoj odlučio je da ispuni veliku želju. Kako se pisalo, Danijel je Anu častio, ni manje ni više, nego bazenom u stanu, a sada je pevačica pokazala kako uživa u svom domu i čistom luksuzu.

Republika

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević instagram

Naime, ona je pokazala kako izgleda završen bazen napunjen vodom, a celokupni užitak upotpunili su tako što su stavili i televizor u istoj prostoriji. Ana je gledala dokumentarac o Bekamovima i sa svojim pratiocima podelila deo moćne atmosfere iz svog stana.

- Bekamovi, odgledani prošle nedelje, ali zaboravih da podelim impresije. Za svaku preporuku - napisala je Ana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Sević instagram

Podsetimo, Ana je jednom prilikom pokazala na svom storiju na Instagramu kako izgleda bazen dok su radovi još bili u toku, a prizor je oduševio sve, obzirom da mnogi o tome maštaju.

- Ana je oduvek želala da ima spa u svom domu, a Daniel je još pre njenog porođaja započeo sa radovima u luksuznom stanu na Vračaru. On se potrudio da sve bude gotovo dok Ana ne izađe iz bolnice, a procenjuje se da je za taj luksuz dao skoro 50.000 evra. Ana će ovog leta sa ćerkama i sinom moći da uživa na bazenu u privatnosti svog doma, što njoj mnogo znači, jer će Simeon biti mali za neke dalje destinacije - rekao je izvor blizak pevačici pre izvesnog vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading