OVU ISTINU O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ JAVNOST NIJE ZNALA: Pevačica priznala najveću intimu, sve se dešava u porodičnom domu!

Autor:

Zabava

15.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović otvorila dušu!

OVU ISTINU O ALEKSANDRI PRIJOVIĆ JAVNOST NIJE ZNALA: Pevačica priznala najveću intimu, sve se dešava u porodičnom domu!

Foto: instagram/printscreen/aleksandraprijovic

Aleksandra

Pevačica Aleksandra Prijović kaže da, kad ima višak slobodnog vremena, voli da očisti kuću, koja ima više spratova! Ona tvrdi da je, pored vremena koje voli da provede sa sinom, brisanje prašine nešto što joj smiruje živce.


- Pošto nemam mnogo vremena, jednom ili dvaput mesečno me uhvati ludilo, pa spremam po kući. Pošto je kuća na četiri nivoa, odvojim ceo dan i spremam od podruma na gore. Imam spremačicu, ali svako će se složiti da vlasnik najbolje očisti svoj prostor. Nemam problem da to javno kažem. Ima verovatno pevačica koje se ne bave ovakvim stvarima, ima žena koje ne vole ništa da čiste niti da se hvataju za krpu, ali na mene to deluje terapeutski - kaže Aleksandra, pa dodaje da, pored toga, baterije puni tako što provodi vreme sa sinom Aleksandrom:

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović na koncert u beogradskoj areni

 


- Najviše uživam kad sam s porodicom, kad sam sa sinom. Volim da ležim i gledam televiziju. Samo da ne moram nigde da idem. Kad nalete obaveze, tu nema ni tračak slobodnog vremena, tako da su dragoceni svi trenuci gde zajedno možemo da preležimo dan i ne radimo ništa. Svi danas brzo živimo. Moj posao je takav da je nemoguće da stalno budem s porodicom, ali to je nešto na šta se naviknete, a naviknu se i najmiliji.


Pevačica tvrdi da posle serije koncerata koju ima širom regiona planira da otputuje na odmor.


- Volela bih da odem negde daleko na neko vreme, ako mene pitate, na mesec dana! Treba mi odmor, ali ne u smislu da sam se umorila od posla jer mi publika daje energiju, već mi je samo potrebna promena sredine. To je valjda normalno kad ste u mašini sve vreme. Organizam sam traži pauzu i verujem da će to biti put na neku egzotičnu destinaciju - otkrila je Prija.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading