RADA U NEVERICI ZBOG MILANA STANKOVIĆA, NE PRESTAJE DA SE KRSTI: Pevačica mu odbrusila, pa poručila da mora da donese odluku!

Autor:

Zabava

15.10.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović poručila je Milanu Stankoviću da je preterao i da će morati da donese odluku.

RADA U NEVERICI ZBOG MILANA STANKOVIĆA, NE PRESTAJE DA SE KRSTI: Pevačica mu odbrusila, pa poručila da mora da donese odluku!

Foto: instagram.com/milanstankovic, ST/A. Nalbantjan

Pevač Milan Stanković povukao se sa javne scene u jeku popularnosti, a u žiži je medijskog interesovanja otkad se pročulo da pevač sve češće vreme provodi u manastiru.

Pevač je neko vreme boravio u Grčkoj, gde je obilazio svetinje i potpuno se posvetio duhovnom životu, a Kurir ga je sada uhvatio na jednoj rejv žurki u Beogradu.

Republika

Foto: E-stock, Tanjug/Predrag Mitić

Milan Stanković

 

Njegova bivša devojka, Rada Manojlović, čula je za to, pa se prekrstila i objasnila o čemu se radi, a njena izjava mnoge je bacila u rebus:

- Molim? Bože sveti. Nisam čula da je bio na nastupu, otrgao se kontroli, nismo se čuli dva dana i evo šta je uradio. Ja ga vučem i da se vrati iz duhovnog života u civilizaciju i ljude. On ga baš pretera - ili će da se zamonaši ili da ide u provod, ne može to tako - rekla je Rada za Blic, koja se prekrstila kada je čula da je izašao u provod.

Republika

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Milan Stanković i Rada Manojlović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading