ESTRADNI ŠOK! Na profilu Rade Manojlović se pojavio SNIMAK sa Milanom Stankovićem, niko ne veruje u OVE kadrove! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.10.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović objavila snimak sa Milanom Stankovićem!

ESTRADNI ŠOK! Na profilu Rade Manojlović se pojavio SNIMAK sa Milanom Stankovićem, niko ne veruje u OVE kadrove! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Rada Manojlović podelila je zajednički video sa Milanom Stankovićem sa jednog veselja gde su zajedno zapevali.

 

 

Manojlovićeva je zajedno sa Stankovićem u duetu pevala pesmu "Mi se volimo" - što je, moramo prizanti krajnje simpatično s obzirom na to da su pre više od 10 godina raskinuli trogodišnju vezu.

 

U jednom momentu Stanković je prišao tada Radi i prigrlio je kako bi na jednom mikrofonu izveli numeru. Svima je dobro poznato da Rada i Milan imaju burnu ljubavnu priču iza njih, ali i da su ostali u prijateljskim odnosima, te nije iznenađujuće što ga pevačica često spominje i priča o njemu, ali i deli zajedničke snimke.

Foto: Instagram.com

Milan Stanković i Rada Manojlović

 

Podsetimo, Rada je nedavno otkrila da je sa Milanom ostala u prijateljskim odnosima i kad god se vide lepo se ispričaju.

- Nisam skoro, ali jedva čekam da se vidim sa njim. Danima se dogovaramo za taj susret jer imamo mnogo toga da tračarimo. Mi imamo puno tema, a jedna od njih je i sve ovo što se piše o njemu. Stvarno su nagađanja velika, ali i malo ja da saznam šta su njegovi planovi jer on je dosta mističan i za mene, a kamoli za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading