PALMA: GDE GOD ODEMO BORIMO SE ZA SRBIJU!

Autor:

Vesti

15.10.2023

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, koji je bio šef srpske delegacije od 300 članova u poseti Beču, izjavio je za televiziju Pink da je cilj svakog njegovog putovanja borba za Srbiju.

PALMA: GDE GOD ODEMO BORIMO SE ZA SRBIJU!

Foto: TV Pink/printscreen

- Ja sam rekao tokom posete Beču da neću da pričam o politici, o ratovima i o koroni, već samo o lepim stvarima. Mi kada god pređemo državnu granicu i odemo u neku zemlju mi smo građani Srbije i borimo se za Srbiju - kazao je Marković.

- Ovom posetom Beču naši poljoprivredni proizvođači koji su bili najbrojniji u delegaciji od 300 članova, a u kojoj su bili i zdravstveni i prosvetni radnci i vaspitači, su impresionirani. Gospoda poljoprivredni prozivođači su mi rekli da su impresionirani. Nisu to seljaci, oni su pametniji od 70 posto političara jer imaju veliko radno iskustvo i sa njima možete da pričate o svim temama. Vlasnici bečkih fijakera su mi rekli da se nikada nije desilo da neka organizovana  grupa zakupi sve fijakere u Beču, a da putnici budu poljoprivrednici - rekao je Dragan Marković Palma.

Republika

Foto: Republika.rs

Privrednici u fijakeru

Na pitanje novinara televizije Pinik “koja će biti sledeća destinacija za putovanje” Marković je rekao “za sledeću destinaciju okrenućemo globus i gde se zaustavi i prst pokaže tu ćemo ići”, nakon čega je uz sugestiju novinara, određeno da sledeća destinacija bude Egipat.

- Meni su najdraže destinacije Grčka, Egipat, Austrija i sve ostale države koje su dobronomanerne prema Srbiji i poštuju međunarodno pravo. U organizaciji Skupštine grada Jagodine, a o trošku donatora u poslednjih 18 godina putovalo je 60 000 građana iz 45 gradova i opština Srbije - zaključio je Markvić u intervjuu za televiziju Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading