NAŠA TIKTOKERKA POKUŠALA DA SE UBIJE, ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Lekovima htela da oduzme život, doktori joj rekli ako preživi da će ostati BILJKA!

Autor:

Zabava

13.10.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpska poznata influenserka pokušala da izvrši tri puta samoubistvo!

NAŠA TIKTOKERKA POKUŠALA DA SE UBIJE, ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI: Lekovima htela da oduzme život, doktori joj rekli ako preživi da će ostati BILJKA!

Foto: Youtube.com printscreen

Naša poznata influenserka i tiktokerka Nikolina Kovačević u javnosti se pojavila onog trenutka kada je priznala da je transrodna osoba i da je u procesu promene pola. Ona vrlo otvoreno govori o svim problemima sa kojima se susretala, dok nije postala svesna sebe. 

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovačević

 

Iako se rodila u telu dečaka, Nikolina govori da je oduvek znala da je žensko, zbog čega je imala i crne dane, tokom kojih je pokušala čak tri puta da izvrši samoubistvo

- Ja nisam imala percepciju šta je muškarac, a šta žena, radila sam po osećaju, nosila sam suknje... Moji roditelji i nisu, i jesu reagovali, mislili su da je to samo faza, a suština je da ako se nastavi, da to nije faza - izjavila je Nikolina u jednoj emisiji, a potom dodaje:

- Došlo je iz nezadovoljstva, to je bilo u sedmom razredu osnovne škole, svako planira čime će da se bavi, a ja nisam ono što jesam. Ono što mi je najteže bilo jeste uraditi svojoj majci. Ja nisam znala da li će ona mene da prihvati, ona je bila velika žrtva za nas u životu, i zato je previše poštujem. To mi je bilo najteže. To mi je bilo najviše zbog moje majke, u početku mi je teško bilo da prihvatim sebe - priča Nikolina o pokušaju samoubistva i nastavlja:

Foto: Printscreen

Nikolina Kovačević TikTok

 

- Tada me je mama pronašla, ona je proživela sa mnom, poslednja scena je bila najstresnija scena, kada sam imala 18 godina, stvarno sam odlučila da sebi oduzmem život, završila sam u bolnici, mami je doktor rekao da ukoliko se probudim, da ću ostati biljka, zbog količine lekova koje sam popila, tu je bio i alkohol. Ona je rekla da će biti zeznuto, bila sam u komi tri dana. Kada sam je videla, mamu, zato ona mene i voli, jer ona zna kako je mene gledala, kako nisam bila srećna. Samo je želela da pronađe razlog, nakon što sam izašla sa psihijatrije, nakon 15 dana. Ja sam njih prevarila, nisam rekla šta je pravi razlog, nego da je bio raskid, to je bila moja tajna, oni su mene posmatrali, hteli su da rade sa mnom, videlo se da je treći put, ali ja sam ih sve nasamarila, ali mamu nisam uspela. Isti taj dan sam izašla iz bolnice, izvadila je kofer i rekla da joj kažem, sa koferom, ako joj ne kažem, da će otići, meni nije bilo dobro, a to je bila njena taktika, i posle dugog razgovora o svemu, ona me je pitala da li sam homoseksualac, da li sam uradila nešto loše, i za kraj me je pitala da li sam ja njena ćerka, tada su mi krenule suze i od tada je sve krenulo na bolje.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading