INA GARDIJAN BILA U ŠEMI SA OVA DVA PEVAČA: Jedan je u BRAKU, a drugi nestao sa estrade, ona otkrila ISTINU o aferama!

Autor:

Zabava

13.10.2023

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ina Gardijan otkrila istinu o povezivanju sa pevačima sa estrade!

INA GARDIJAN BILA U ŠEMI SA OVA DVA PEVAČA: Jedan je u BRAKU, a drugi nestao sa estrade, ona otkrila ISTINU o aferama!

Foto: Instagram.com

Pevačica Ina Gardijan proslavila se u muzičkom takmičenju ,,Pinkove zvezde", a u jeku njene popularnosti, javnost je povezivala sa mnogim pevačima, njenim kolegama. Među prvima su se javila spekulisanja da je sa kolegom Acom Živanovićem u vezi, zbog njihove prisnosti, koju nisu krili. 

 

Međutim, Iva je to demantovala, te je istakla da Acu poznaje još od detinjstva, te da su oni samo prijatelji. Sa druge strane, preko noći odjeknula je vest da je Ina u vezi sa mladim pevačem Milanom Stankovićem, budući da su objavili zajednički duet. Ina se i tim povodom oglasila, te nije želela da krije istinu o odnosu sa Stankovićem. 

 

 

Atraktivna pevačica je istakla da je sa Milanom samo saradnica na muzičkom projketu, te da su samo prijatelji i da nema ničega više od toga. 

- Naravno da je velika čast da sarađujem sa Milanom- rekla je mlada pevačica svojevremeno.

Svoj uspeh gradila je učestvujući u raznim muzičkim takmičenjima gde je publika i kritika mogla da ocenjuje njen napredak. O svom životu veoma retko govori. Spajali su je s kolegama Aleksandrom Živkovićem i Milanom Stankovićem. Ina je demantovala obe veze, jer kako kaže Acu poznaje od detinjstva pošto su pohađali istu školu, a s Milanom je snimila duet i nastupala širom Evrope i veže ih samo odlična saradnja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading