GOLIŠAVE FOTKE INE GARDIJAN: Ovim POZAMA pevačica zavodi muškarce, telo kao milion dolara!

Autor:

Zabava

13.10.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ina Gardijan žari i pali fotografijama sa plaže, ovako zavodi muškarce!

GOLIŠAVE FOTKE INE GARDIJAN: Ovim POZAMA pevačica zavodi muškarce, telo kao milion dolara!

Foto: Instagram.com

Ina Gardijan

Pevačica Ina Gardijan pojavila se kao mlada muzička zvezda, koja je zaludela muški pol, a na njenom Instagram profilu se mogu videti njene provokativne fotografije. 

Naime, Ina vrlo često putuje, što zbog nastupa, ali i iz privatnih razloga kako bi se odmorila, a nedavno je čak i objavila novu pesmu, koja je sve zaintrigirala. No, njene fotografija sa luksuznih destinacija uvek mame mnogobrojne komentare njenih pratilaca. Muška populacija uglavnom ostaje bez daha kada je vide, čemu svedoče brojni lajkovi. 

Inače, Ina Gardijan je srpska pop-folk pevačica koja je popularnost stekla učešćem u muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“. Rođena je 26. novembra 1992. godine u Beogradu, gde i danas živi i radi.


Njene pesme broje i do nekoliko miliona pregleda na „Jutjub“ platformi, a na društvenim mrežama je prate desetine hiljada fanova.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading