VENDI POPILA TUŽBU: Posle 10 godina sve došlo na naplatu, pevačica ide na SUD!

Autor:

Zabava

12.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miss Svetlana tužila je Vendi zbog optužbi da je bila u aferi sa Ivanom Gavrilovićem.

VENDI POPILA TUŽBU: Posle 10 godina sve došlo na naplatu, pevačica ide na SUD!

Foto: TV Pink/printscreen

Na estradi već deset godina traje sukob Svetlane Koprivice, poznatije kao Miss Svetlna i Vesne Vukelić Vendi, a u celu priču umešan je i Ivan Gavrilović

Naime, pre 10 godina Vendi je optužila Miss Svetlanu da je bila u ljubavnoj aferi sa Gavrilovićem, zbog čega će izgleda završiti na sudu, iako je prošla cela decenija. 

Republika

Foto: ATA Images, Youtube

Vendi i Miss Svetlana

- Inače, dosta sam plašljiva po prirodi, ali s verom u Boga se ne bojim nikoga. Reći neke stvari, koje pritom nemaju veze sa vezom, naravno da snose određene posledice. Ovo će završiti na sudu, jer gospođa (Vendi) sa kojom nemam veze, za svojih 25 godina karijere, znam nju po pljuvanju po našom estradom. Ta imena koja ona proziva, su za mene, osim trajanja karijere, veoma ozbiljna imena. Ako je njeno zanimanje pljuvanje, onda mora da plati ceh za to - započela je ona, pa nastavila:

- Sažaljevam ljude koji mrze. Da li je okidač ovoj ženi bio preuspešan izbor za Mis, kada su svi portali goreli. Gnusno, žao mi je da jedna majka može da ima toliko mržnje u sebi.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Vendi

Takođe je i Ivan Gavrilopvić demantovao Vendine reči. 

- Samo da kažem ovako, pre 20-30 godina su bile gluposti, bukvalno nemam komentara. Ne bih pričao o tome. Mi danas imamo i decu i sve, ne mogu da verujem da neko želi skandalom da privuče pažnju. Mislim da svi znaju da treba da se uzdignemo iznad toga. Skandali neće od vas napraviti zvezdu - poručio je Gavrilović. 

Republika

Foto: Republika.rs

Ivan Gavrilović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading