LEGENDARNI TIJERI ANRI U SARAJEVU: Idem kod tasta i tašte Rajačića, moja deca su Bosanci, Hercegovci i Francuzi!

Autor:

Sport

12.10.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamimljva pres-konferencija pred meč mladih Bosanaca i Francuza.

LEGENDARNI TIJERI ANRI U SARAJEVU: Idem kod tasta i tašte Rajačića, moja deca su Bosanci, Hercegovci i Francuzi!

Foto: Tanjug/AP

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u petak od 18:30 na stadionu Grbavica u Sarajevu ugostiće vršnjake iz Francuske, koje sa klupe predvodi legendarni Tijeri Anri (45). 

Biće to prilika da slavni fudbaler svrati u tazbinu, srpsku porodicu Rajačić iz Sarajeva. On je u dugogodišnjem (od 2008) skladnom braku sa Andreom Rajačić sa kojom ima troje dece.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Tijeri Anri i Andrea Rajačić

On je ćerka čuvenog plastičnog hirurga Nebojše Rajačića, koji već godinama s puno uspeha radi i živi u Kuvajtu. Rajačić je šef Klinike za opekotine i plastičnu hirurgiju u Kuvajtu, a njegova mlađa kćerka Andrea upoznala je Anrija u Španiji, gde već dugo živi njena starija sestra. Andrea i Tijeri su se upoznali nedugo nakon što se slavni francuski fudbaler razveo od tadašnje supruge, britanske manekenke Kler Meri, s kojom ima kćerku.

Inače, BiH i Francuska igraće meč trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a konferencija za medije bila je posebno zanimljiva.

Anri je, između ostalog, zamoljen da kaže nešto na jeziku domaćina:

- Znam zašto ste to pitali, moja deca su Bosanci, Hercegovci i Francuzi. Večeras ću kod tasta i tašte - rekao je Anri uz širok osmeh. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading