HARISOVA ĆERKA BLOKIRALA VOJAŽA: Đina poludela zbog reperove nove devojke, PLJUJE GA NA SVA USTA!

Autor:

Zabava

12.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok informacije o odnosu pevačeve mezimice i mladog trepera.

HARISOVA ĆERKA BLOKIRALA VOJAŽA: Đina poludela zbog reperove nove devojke, PLJUJE GA NA SVA USTA!

Foto: Facebook, Ata images

Đina Džinović na društvenoj mreži Instagram blokirala je mladog repera Mihajla Veruovića Vojaža, za kojeg se spekulisalo da su bili u ljubavnoj vezi, nakon što je našao novu devojku i pokazaoja javno, Tamaru Kujačić

Kako prenose domaći mediji ćerka Harisa Džinovića teško je podenela raskid sa Vojažem sa kojim je bila nekoliko meseci. Ona se posebno iznervirala što je za trenutno devojku priznao da je zaljubljen, dok tako nije bilo u njihovom odnosu.  

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Đina Džinoviž i Vojaž

- Đina se baš iznervirala kada je videla Vojažove slike s Tamarom na moru, kad se i saznalo za njihovu vezu. Tada su prestali da komuniciraju, iako su posle raskida ostali u pristojnim odnosima. Nakon što je on počeo i javno da govori o Tamari, ona ga je i blokirala na Instagramu. Sad je počela i da ga ogovora po gradu, ali i da ga provocira stihovima pesama koje govore o bivšim ljubavima. Tako se nedavno snimala kako provokativno igra uz pesmu Milice Pavlović "Posesivna bivša", a na komentar jednog pratioca da joj je "bivši gubitnik ako ju ju blokirao", ona odgovorila: "Oni se uvek vrate, a meni smešno, jer je istina", uz emotikon nasmejanog smajlija - govorio je izvor za Kurir. 

I sam Vojaž je nedavno za medije govorio o svom odnosu s Đinom, te je ispričao zašto se više ne druže.

To su međuljudski odnosi. Ja Đinu mnogo volim kao drugaricu i sve, ali ne bih da ulazim u bilo kakvu ono... Moram i nju da čuvam. Ne bih da se mešam u nešto u čemu se neko ne bi osetio prijatno, a to radim iz ljubavi prema njoj - zagonetno je poručio Vojaž u jednom podkastu.

Republika

Foto: tiktok/djinadzinovic

Đina Džinoviž i Vojaž Instagram slike

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading