KRENULA DA DELI GOLE FOTOGRAFIJE I ZA DŽABE! Milica Dabović prevazišla sve što je ikada pre objavila, internet "izgoreo!"

Autor:

Zabava

11.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović na stubu srama zbog najnovijih fotografija, ona saopštila novu odluku.

KRENULA DA DELI GOLE FOTOGRAFIJE I ZA DŽABE! Milica Dabović prevazišla sve što je ikada pre objavila, internet "izgoreo!"

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović često je tema domaćih medija zbog škakljivih slika koje objavljuje na društvenim mrežama i uprkos neprestanim napadima i njenim obračunima s pratiocima, bura kada objavi slike na kojima se vidi malo više kože, ne prestaje.

Tako je bilo i ovog puta kada je na Instagramu objavila stori na kojem je toples. Grudi je prekrila rukama, zavodljivo gleda u kameru... zbog čega su pratioci reagovali burno: "Nije ti ovo Onlifens, šta radiš to".

Republika

Foto: instagram/milica.dabovic.13

 

 

Sada se Milica oglasila na Tviteru i upitala zašto imaju potrebu da je vređaju.

-"Osvojila sam penziju, imam sina, svoj brend, igram košarku, otvorila Onlifens, imam zgodno telo, ništa od Boga ne tražim..." - napisala je ona.

 

https://twitter.com/MILICADABOVIC13/status/1712077606789451848

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading