POPADAĆE VAM VILICE ZBOG NOVE ŠOK FOTOGRAFIJE MILICE DABOVIĆ: Muškarci gledaju i ne veruju, žele JOŠ!

Autor:

Zabava

10.10.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović svakodnevno dokazuje koliko voli svoje telo, a mnogi smatraju da je ovim prevazišla sve prethodno objavljeno.

POPADAĆE VAM VILICE ZBOG NOVE ŠOK FOTOGRAFIJE MILICE DABOVIĆ: Muškarci gledaju i ne veruju, žele JOŠ!

Foto: instagram.com/stefanovamama13

Milica Dabović

Milica Dabović nedavno je raskinula sa dečkom Milanom Cvetkovićem i  ne propušta priliku da naglasi da je ponovo sama i da trenutno uživa u slobodi, a njene fotografije na Instagramu sve su vrelije i provokativnije, zbog čega su njeni pratioci sve brojniji.

Bivša košarkašica neretko pozira u donjem vešu, a sada je otišla i korak dalje, pa fanove obradovala fotografijom bez brusa, na kojoj pozira i rukom skriva grudi.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović

Podsetimo, Milica je nedavno gostovala u emisiji "Magazin In", gde je iskreno govorila o snimanju za OnlyFans, pa otkrila da voli svoje telo i ne vidi ništa loše u tome što ga pokazuje:

- Moram na početku da kažem da ja svoje telo veoma volim. Jedne večeri sam odlučila da hoću da zaradim novac na brzinu. Nisam ga trenutno imala i pričala sam sa drugaricom i kaže ''Jao hoću da kupim sebi trenerke, a trenutno nemam novca''. Ona je pokušala da me odgovori od toga. Kad god sam postavila neku fotografiju na Instagramu u kupaćem kostimu na primer, muškarci su me nagovarali da otvorim Onlifens... Jednostavno sam odlučila jer smatram da to nije p*rno platforma - rekla je ona.

Jedni smatraju da Milica preteruje, dok drugi žele i traže joj još.

Republika

Foto: instagram/milica.dabovic.13

Milica Dabović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

11.10.2023 00:50

Kome ova sa obesenim sisama moze da se svidi