ŠOK PRIZNANJE MILICE DABOVIĆ U JEKU SKANDALA: Priznala NAJMRAČNIJE detalje, kompletna istina izneta!

Autor:

Zabava

07.10.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Dabović otvorila dušu o prodaji golotinje na platformu ,,Onlyfans"!

ŠOK PRIZNANJE MILICE DABOVIĆ U JEKU SKANDALA: Priznala NAJMRAČNIJE detalje, kompletna istina izneta!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Dabović

U emisiji ''Magazin in'' autorke i voditeljke Sanje Marnković, jedna od gošći bila je i Milica Dabović, proslavljena sportistkinja koja je već duže vreme u žiži interesovanja zbog toga što je otvorila profil na Onlifensu, gde naplaćuje svoje golišave fotografije.

Ona je na pitanje Marinkovićeve objasnila zašto i kako je došla na ideju i odlučila se na ovakav korak.

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović Magazin in

 

- Moram na početku da kažem da ja svoje telo veoma volim. Jedne večeri sam odlučila da hoću da zaradim novac na brzinu. Nisam ga trenutno imala i pričala sam sa drugaricom i kaže ''Jao hoću da kupim sebi trenerke, a trentno nemam novca''. Ona je pokušala da me odgovori od toga. Kad god sam postavila neku fotografiju na Instagramu u kupaćem kostimu na primer, muškarci su me nagovarali da otvorim Onlifens... Jednostavno sam odlučila jer smatram da to nije p*rno platforma - rekla je ona pa dodala:

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabović Magazin in

 

- Ja sam jednostavno želela da probam, da vidim hoću li zaraditi novac kad već moj izgled privlači muškarce. Kada sam presatala da igram košarku i ostala bez para, kada su mi momci uradili to što su mi uradili, niko me nije pozvao i ponudio neki posao, posao trenera možda... niko mi nije pomogao. Jednostavno me je na to natarala borba za egzistencijom i borba da svom detetu obezbedim sve što mu treba, dodala je on i istakla da je jako ponosna na sebe što kroz život ide sama!

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading