OSVANULA PRVA INTIMNA FOTOGRAFIJA VOJAŽA SA NOVOM DEVOJKOM! Fanovi izrevoltirani: "Nikad nećeš biti bolja od Breskvice!"

Autor:

Zabava

10.10.2023

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova fotografija Vojaža sa devojkom izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, svi bruje o ovome.

OSVANULA PRVA INTIMNA FOTOGRAFIJA VOJAŽA SA NOVOM DEVOJKOM! Fanovi izrevoltirani: "Nikad nećeš biti bolja od Breskvice!"

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

Tamara Kujačić i Vojaž

Reper Mihajlo Veruović Vojaž veliki je miljenik lepšeg pola. Iako o svom ljubavnom životu ne govori često, a identitet emotivnih partnerki ne želi da otkriva, osvanula je fotografija na kojoj uživa sa svojom izabranicom.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Vojaž

 

Naime, lepa Tamara, o kojoj je reper do sada otkrivao samo po koji detalj, odlučila je da više ne krije vezu sa mladim izvođačem, te je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj se strastveno ljube u izlasku.

Reper je oglasio samo putem komentara, gde joj je poslao "srce", a komentari su se nizali, s obzirom da je ovo prva objavljena zajednička fotografija, a među istima pojavili su se i korisnici društvenih mreža, koji i dalje žele Vojaža da vide sa bivšom devojkom, Breskvicom, te ne prihvataju nikog drugog.

- "Nikad nećeš biti bolja od Breskvice" - glasio je jedan od komentara ispod fotografije.

Republika

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading