MOG OCA NE MOŽE NIKO DA PREVAZIĐE! Vojaž nikad iskreniji, otkrio šta fanovi mogu da očekuju od njega za 20 godina!

Autor:

Zabava

09.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojaž progovorio o ocu Milanu Verouoviću, telohranitelju ubijenog premijera Zorana Đinđića.

MOG OCA NE MOŽE NIKO DA PREVAZIĐE! Vojaž nikad iskreniji, otkrio šta fanovi mogu da očekuju od njega za 20 godina!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž retko priča o svojoj porodici, a sada je na uznanađenje svih otrkio da mu je plan da prevaziđe oca Milanu Verouovića

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Vojaž sa novom devojkom

Naime, Vojaž je bio gost jednog novog podkasta gde je pominjao svog oca, majku, prijateljstva i kolaboracije na estradi, sukobe, novu devojku, nastupe, planove za budućnost.

- Ćale ima taj stari respekt, koji ne može da prevaziđe niko - rekao je Vojaž o svom ocu, Milanu Veuroviću, nekadašnjem telohranitelj ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, pa dodao:

- Tata ima taj originalni respekt, meni treba još 20 godina uspešne karijere da bih rekao "na ćaleta sam“.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž

Vojaž je takođe prokomentarisao da Devito nije jači od njega, u fazonu da je on veća faca na sceni od njega. 

- Ne verujem da možemo da se merimo, Devito je biznismen, on zna šta radi, album je dobro prošao, on je buraz, maks respekt za njega. Ne gledam ko je jači, imam neku ideju da se probijem internacionalno, ne takmičim se ni sa kim. Ljudi gledaju ko ima više pregleda, strimova, a ja to ne radim - rekao je Vojaž u podkastu kod Kontrakulturne.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devito

Inače, Vojaž je letos uhvaćen u Oslu sa novom devojkom, tiktokerkom i influenserkom Tamarom Kujačić. Naime, jedan tiktoker ga je slučajno sreo i usnimio ih je zajedno. Otkako je isplivao taj snimak njih dvoje više ne kriju ljubav i sve češće podele na društvenim mrežama neke svoje zajedničke i romantične trenutke. Tamara je pre par dana stigla u Beograd, kako bi Vojaža podržala na koncertu koji je imao sa Nućijem, a samo dan kasnije spakovali su kofere i zajedno napustili Srbiju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading