VOJAŽ U ZANOSU SA NOVOM DEVOJKOM: Privatna fotka osvanula na internetu, ovako uživaju u LJUBAVI!

Autor:

Zabava

03.10.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi reper pokušao je da sakrije vezu sa influenserkom, ali su više puta zajedno uhvaćeni, pa je odlučio da sve objavi javno.

VOJAŽ U ZANOSU SA NOVOM DEVOJKOM: Privatna fotka osvanula na internetu, ovako uživaju u LJUBAVI!

Foto: Instagram.com/tamarakujacic, M.P./ATAImages

Popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž uhvaćen je nedavno u Oslu sa novom devojkom, tiktokerkom i influenserkom Tamarom Kujačić. Naime, jedan tiktoker ga je slučajno sreo i usnimio ih je zajedno. Tamara i Vojaž, koji su se držali za ruke.

Otkako je njegova devojka pokazana javno mlada zvezda se više ni ne trudi toliko da krije njihovu ljubavu vezu, već ponekad i zajedničke slike podeli na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vojaž

Vojaž je danas oduševio sve svoje pratioce i na svoj stori okačio fotku iz lifta sa Tamarom. Na fotografiju se vidi kako ga ona ljubi u obraz.

Vojaž nije skidao osmeh sa lica dok ga je tamara ljubila, a ovom fotografijom je mladi Veruović pokazao koliko je srećan u novoj ljubavi. 

Republika

Foto: Instagram.com

Vojaž sa novom devojkom

Podsetimo, Vojaževo srce je nakon raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom uspela da osvoji inflenserka Tamara Kujačić sa kojom je treper već neko vreme u srećnoj vezi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading