PREKO OVOG VELIKOG MOĆNIKA SE ZAPOSLILA NA RTS-u! Poznata voditeljka je ovo dugo krila, a sada je sve priznala!

Autor:

Zabava

10.10.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Simić otkrila sa kim je kontaktirala da bi dospela do javnog servisa.

PREKO OVOG  VELIKOG MOĆNIKA SE ZAPOSLILA NA RTS-u! Poznata voditeljka je ovo dugo krila, a sada je sve priznala!

Foto: RTS/printscreen

Voditeljka RTS-a Jelena Simić otkrila kako je došla na javni servis i koji moćni čovek joj je u tome pomogao. Ona je na početku razgovora otkrila o sebi detalje koji javnosti nisu poznati.

Republika

Foto: Printscreen Instagram

Jelena Simić sa suprugom

 

Rođena sam u Sarajevu. Imala sam detinjstvo puno ljubavi, ušuškano i bezbrižno. Rodni grad pamtim po toplini, mirisima, a najpre po ljudima koji su obeležili moje detinjstvo. U sećanju su mi stalne selidbe. Svake godine sam bila novi đak u razredu - rekla je Jelena, pa otkrila kako je dospela na RTS:

Republika

Foto: youtube.com/TopSecretProduction

Aleksandar Tijanić

- RTS je svojevremeno raspisao konkurs za novinare. Prijavila sam se, ali me nisu pozvali na razgovor. Napisala sam, zatim, mejl direktoru televizije Aleksandru Tijaniću. Rekla sam tada sebi: “Ova vrata si zatvorila." Sutradan, mene je pozvala njegova sekretarica na razgovor. Rekao mi je: “Volim borce, idi u Beogradsku hroniku”….. Tako je sve počelo.

Voditeljka je priznala da joj se činilo da jelako voditi kviz "Slagalicu", ali da se ispostavilo drugačije.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Kristina Radenković

- Na samom početku, svi misle da je lako voditi kviz "Slagalicu", tog uverenja sam bila i ja sve dok nisam stala za pult i krenula da vodim. Sada mi taj posao pričinjava zadovoljstvo. U pitanju je format gde nema mnogo prostora za voditeljsku priču, potrebno je da pratite igru, vodite računa o vremenu i pravilima, budete dobar domaćin takmičarima koji jesu glavni akteri najgledanijeg TV formata na našim prostorima - rekla je voditeljka i istakla da uređuje emisiju "Jedan dobar dan", te progovorila o kolegama:

Republika

Foto: ATA Images

Dragana Kosjerina

- Meni je najvažnije da sam se rešila sopstvene sujete. Ona vas guši, ne daje mira i nije produktivna. Mislim da je najbolje da pitate kolege kakva sam prema njima. Trudim se da postupam racionalno u skladu sa zahtevima posla i krajnjim ciljem da pravimo dobre emisije. Svakodnevno odabrana ekipa radi na kreiranju programa. U tom timu žene su brojnije od muškaraca, ali predrasuda je da žene lošije međusobno sarađuju. Izgradila sam divan odnos sa koleginicama Kristinom Radenković, Draganom Kosjerinom i našim kolegom Stefanom PopovićemRadimo zajedno, dogovaramo se, podržavamo i međusobno uvažavamo. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading