DA LI ZNATE SA KOJOM GLUMICOM JE SRĐAN PREDOJEVIĆ BIO U VEZI? Voditelj joj je SLOMIO SRCE, patila je dugo za njim, a evo o kome se radi!

Autor:

Zabava

08.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Srđan Predojević bio je u kratkoj vezi sa glumicom, pre braka sa suprugom Mirjanom!

DA LI ZNATE SA KOJOM GLUMICOM JE SRĐAN PREDOJEVIĆ BIO U VEZI? Voditelj joj je SLOMIO SRCE, patila je dugo za njim, a evo o kome se radi!

Foto: instagram.com/srdjan.predojevic

Romansa Srđana Predojevića i naše glumice je trajala kratko, pa su mnogi zaboravili da su oni i blii u vezi. Srđan je već duže vreme jedan od najpoznatijih voditelja u našoj zemlji. Šarmantnog novinara svakodnevno viđamo na TV-u, ali o njegovom privatnom životu se nikada nije znalo suviše. 

Foto: ST/D. Kadić

Srđan Predovjević sa suprugom Mirjana Predojević

 

Poznato je da je Srđan u srećnom braku sa pravnicom Mirjanom Lazarević Predojević, kao i da imaju veoma interesantnu ljubavnu priču. 

Međutim, kad je priča o njegovim ljubavima tu skoro može da se stavi tačka. Skoro, pošto je oni revnosni šoubiz analtičari sećaju da su ga mediji pre više od 10 godina povezivali sa jednom našom poznatom glumicom. NJihova navodna romansa nije traja dugo, pa su mnogi zaboravili na nju. Ali, svojevremeno se šuškalo da su je Srđan bio u ljubavi sa poznatom glumicom Ivom Štrljić.

Mediji su svojevremeno izveštavali da su Srđan i Iva viđeni zajedno u jednom klubu u Beogradu u provodu. To je bilo dovoljno da krenu priče o romansi poznatog para. 

Foto: ATA Imafes

Srđan Predovjević sa suprugom Mirjana Predojević

 

No, isto tako brzo kako su krenule, priče su i prestale, pošto je svega mesec dana kasnije do domaćih medija stigla i informaciju da su odlučili da raskinu.

Ni lepa glumica ni šarmantni voditelj se nikada nisu javno oglašavali na konto ovih navoda. Ipak, izvor koji je bio veoma blizak Ivi Štrljić je tada otkrio više detalja. 

Foto: instagram.com/srdjan.predojevic

Srđan Predovjević Instagram

 

Po onome što je rekao, činilo se da je Predojević slomio srce Štrljićeve. 

- Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom. Međutim, glumica se požalila drugarici da joj se mladić odjednom ne javlja, da je izbegava i ignoriše - ispričao je tada za dnevne novine Press izvor veoma blizak glumici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/sport/tenis/1288254/dzon-mekinro-novak-djokovic-teniski-mec?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/sport/tenis/1288254/dzon-mekinro-novak-djokovic-teniski-mec?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" ЂОКОВИЋ="" НИЈЕ="" МОГАО="" ДА="" ВЕРУЈЕ:="" Новак="" играо="" против="" Мекинроа,="" није="" ни="" сањао="" шта="" ће="" да="" му="" уради="" 64-годишњак="" (ВИДЕО)"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

Komentari (1)

Loading
Vesna

08.10.2023 23:20

Nije nista propustila,on je jedan običan bezveznjakoviv koji izgleda kao Napolitano kikirez