OVO JE MAJKA TAMARE DRAGIČEVIĆ: Naša glumica podelila nikad viđene fotografije, kao da su sestre (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

06.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi u neverici koliko majka i ćerka liče!

OVO JE MAJKA TAMARE DRAGIČEVIĆ: Naša glumica podelila nikad viđene fotografije, kao da su sestre (FOTO)

Foto: instagram.com/tamaradragicevic

Tamara Dragičević

Glumica Tamara Dragičević važi za jednu od najlepših na našoj javnoj sceni, a pored supruga i kolege Petra Benčine, najveća podrška oduvek joj je bila majka Sanja. Kako inače neretko deli sa fanovima fotografije na kojima je sa porodicom i prijateljima, te je tako i sada pratioce obavestila da u njenom domu postoji poseban razlog za slavlje.

Naime, majka harizmatične glumice proslavila je rođendan, a objavom je pokazala da je njena slika i prilika, što se može i videti dve fotografije, koje je Tamara podelila uz čestitke.

- Mojoj carici je rođendan! Mama, volim te! Znam da špijuniraš Instagram, pa ćeš ovo videti - napisala je Tamara uz fotografiju mame u kombinezonu, a svi su bili oduševljeni lepotom njene majke.

Nema sumnje da je Tamara od mame nasledila lepotu, a svi su primetili da više deluju kao sestre nego kao majka i ćerka.

Inače, Sanja je sa Tamarinim ocem Milanom duže od 35 godina u braku. Tamara, koja je odrasla uz stariju sestru i mlađeg brata, često ističe koliko joj je porodica važna, kao i da su im roditelji od malih nogu davali „vetar u leđa”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading