SVI ZANEMELI KAD SU SE POJAVILI ONI KOD MILJKOVIĆA: Puna kuća Đoganijevih, Vesna i Đole otkrili ISTINU!

Autor:

Zabava

04.10.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna i Đole Đogani napravili feštu!

SVI ZANEMELI KAD SU SE POJAVILI ONI KOD MILJKOVIĆA: Puna kuća Đoganijevih, Vesna i Đole otkrili ISTINU!

Foto: Goran Doljančević

Vesna i Đole Đogani

Luna Đogani danas je na svet donela ćerku, kojoj su dali ime Lana. Slavlje povodom prinove u njihovoj porodici uveliko je počelo, a sada su Vesna i Đole Đogani otkrili da li su pozvani na proslavu.

Vesna je istakla na samom početku da je opšte veselje u domu kod Marka Miljkovića, a da će i oni uskoro da idu da nazdrave sa njima.

 

- Opšte narodno veselje, ne zna se ko pije, a ko plaća, tetka jedna zove vrišti, plače od sreće - rekla je Vesna, a onda je Đole dodao da ga je Gagi zvao na proslavu.

- Gagi i Marko su otvorili šampanjac. Pozvani smo na slavlje, Gagi me je zvao, razgovarao sam sa njim, a onda sam tražio Marka, rekao je da smo svi pozvani, naravno da ćemo da odemo - rekao je Đole za Blic.

Foto: TV Pink/printscreen

Vesna Đogani

 

Podsetimo, Luna Đogani podelila je na svom Instagramu i prvu fotografiju sa bebom.

- Ćao, ja sam Lana Miljković rođena sam 04.10.2023 u 09:00h ! Naša Lana je u našim rukama i šta bih mogla više da poželim, samo zahvalnost Bogu na svemu što nam je pružio! Bićeš najvoljenija na svetu, i sigurna sam ćeš imati najbolju sestru na svetu! Fali nam naša prva buba - napisala je bivša rijaliti učesnica.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading