TANJA SAVIĆ OTPUTOVALA SA 11 GODINA MLAĐIM VERENIKOM: Ovako teku pripreme za tajno venčanje!

Autor:

Zabava

01.10.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić ne skida osmeh sa lica pored novog izabranika, koji je prati u stopu.

TANJA SAVIĆ OTPUTOVALA SA 11 GODINA MLAĐIM VERENIKOM: Ovako teku pripreme za tajno venčanje!

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić i njen verenik, pilot Muhamed Bešić, ne razdvajaju se jedan od drugog, a oni su boravili u Cirihu gde je pevačica imala nastup.

Tanja je, naime, objavila zajedničku fotografiju iz aviona, kojom je još jednom pokazala da uživa u novoj ljubavi, zajedno sa verenikom, koji je prati u stopu.

Ona je imala naočare za sunce, kako bi prikrila umor, a on nije skidao osmeh sa lica. Inače, oni uveliko planiraju da stanu na ludi kamen, a kako se šuška, sve je već organizovano, iako detalje kriju i od najbližih. 

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić i Muki

 

- Tanja jedva čeka da se razvod od Dušana i zvanično okonča. Ona i Muki su se dogovorili da se venčaju u jednoj od onih kapelica u Las Vegasu, poznatoj po tome što je matičar obučen u Elvisa Prislija. S njima će tog dana biti samo kumovi. Tek kad se bude sve završilo, obavestiće i svoje roditelje o svemu. Golupčići će nakon venčanja ostati u Americi, ali Tanja još uvek nije 100 odsto sigurna da li će se tamo zauvek i preseliti s decom ili će to biti na samo nekoliko meseci - priča izvor za "Kurir", pa nastavlja:

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private, pixabay.com

Tanja Savić i Muki

 

- Njih dvoje planiraju i veliku svadbu na proleće ili leto sledeće godine u Srbiji. Nadaju se da će se do tada sve iskristalisati i da će rešiti problem koji imaju sa svojim roditeljima zbog razlike u godinama i veroispovesti. Tanji je baš teško palo kad je njena majka pre nekoliko dana javno rekla da se protivi njenoj udaji i da joj to ne treba u životu jer ima dvoje dece. Iako je to demantovala više puta i pričala kako se njena majka Živana nikad dosad nije oglašavala u medijima, istina se ne može sakriti, te je sada svima jasan stav njene porodice o svemu. Ona pokušava da bude pozitivna, ali joj nije svejedno kad zna da nema podršku onih koje najviše voli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading