"SRAMNO, ZA NJU NE VAŽI DAN ŽALOSTI" Dunju Jovanić ponovo RAZAPELI na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

27.09.2023

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Dunja Jovanić ponovo na stubu sramu!

"SRAMNO, ZA NJU NE VAŽI DAN ŽALOSTI" Dunju Jovanić ponovo RAZAPELI na društvenim mrežama!

Foto: Instagram.com

Popularna influenserka Dunja Jovanić je nedavno izazvala gnev javnosti, kad je izjavila da svetski poznata pevačica "uskoro treba da se okoti". Mnogi su bili besni zbog njene izjave da se žene kote, a ona je potom uklonila video sa svog Instagram profila.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dunja Jovanić

Danas su korisnici društvenih mreža ponovo razapeli Dunju. Naime, u Srbiji je proglašen Dan žalosti, a ona se na svojim storijima veselila zbog toga što je kupila karte za koncert britanske muzičke zvezde Adel, kao i zbog toga što je nastavila da kači pesme.

"Na Dan žalosti, ova egocentrična neurotičarka vrišti jer je kupila karte za Adel, a na sledećim storijima kači Prijovićkine pesme", glasi komentar osobe koja je podelila Dunjin stori.

"Pa ona nije žalosna", "Joj, više ona", "Guska", "Sramno", "Šta očekivati od nje", "Ne znam da li postoji iritantnija osoba od ove Dunje", "Dan žalosti ne važi za nju", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading