RAZGOLIĆENA ANETA KOVAČIĆ: Voditeljka RTS uvek zakopčana, sad pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.09.2023

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljku do sad niste imali priliku da vidite u ovakvom izdanju!

RAZGOLIĆENA ANETA KOVAČIĆ: Voditeljka RTS uvek zakopčana, sad pokazala čime raspolaže! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube RTS, Instagram

Voditeljka RTS-a  Aneta Kovačić je svojevremeno čitala segment posvećen doživotnom predsedniku Jugoslavije povodom godišnjice njegove smrti, pa mu pogrešila ime. Umesto Josip, rekla je je Josif i razbesnela pojedine korisnike društvenih mreža.Video njenog lapsusa je postao viralan i ljudi se u čudu pitaju kako je mogla sebi da dozvoli ovakav ispad.

Republika

Foto: youtube printscreen

Aneta Kovačić RTS

Iako je uočljiva greška, lapsusi su sastavni deo voditeljskog posla i jedan deo korisnika ove društvene mreže ipak smatra da voditeljka ne zaslužuje toliki hejt.

Voditeljka je privukla veliku pažnju na sebe posle ovog lapsusa, a na njenom profoli na društvenoj mreži Facebook ipak su najviše pažnje privukle fotografije u izdanjima na koje niko nije navikao da je vidi. 

Naime, Aneta je uvek tokom programa na malim ekranima zakopčana i poslovno odevena, a na njenom profilu pronađene su slike gde je pokazala svima čima raspolaže. 

Naime, Aneta je tokom letovanja pozirala u kratkim haljinama, koje ističu njenu vitku figuru i duge noge. Voditeljka RTS oduševila je sve svojim izgledom, a komentari pohvala se nižu ispod fotografija koje je podelila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jeli

19.09.2023 18:06

Ona je ta AK sto se potukla sa muzem ??