DANIJELA DIMITROVSKA SA FUDBALEROM U LIFTU: Manekenka objavila privatnu fotku sa Jevremom, a JEDAN detalj je svima promakao!

Autor:

Zabava

18.09.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijela Dimitrovska objavila fotku sa Jevremom Kosnićem!

DANIJELA DIMITROVSKA SA FUDBALEROM U LIFTU: Manekenka objavila privatnu fotku sa Jevremom, a JEDAN detalj je svima promakao!

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska

Manekenka Danijela Dimitrovska ima novog, šest godina mlađeg dečka. Nakon razvoda od voditelja Ognjena Amidižića, manekenka je sreću pronašla sa bivšim fudbalerom Jevremom Kosnićem.

Foto: Instagram.com

Danijela Dimitrovska Instagram

 

Njih dvoje nisu želeli da njihova veza još uvek bude javna, ali kako su se često pojavljivali zajedno po beogradskim restoranima, krenule su priče da su zajedno. Ona je nakon nekog vremena objavila prvu zajedničku fotografiju, a sada je na Instagramu pokazala koliko je zapravo srećna pored njega. 

Danijela ne može da skine osmeh sa lice pored Kosnića, što je samo potvrda koliko lepa manekenka uživa pored zgodnog sportiste. 

 

 

Inače, ovaj sportista je aktivan na Instagramu gde često objavljuje slike. Najviše lajkova imaju one u kojima pozira bez majice i na plaži, a u kome su u prvom planu njegove izvajane noge i pločice na stomaku. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading