BAJAGA NAPRAVIO NEVIĐENU DRAMU NA ADI CIGANLIJI: Urlao iz petnih žila, nije mogao da se zaustavi!

Autor:

Zabava

18.09.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momčilo Bajagić Bajaga u epicentru skandala!

BAJAGA NAPRAVIO NEVIĐENU DRAMU NA ADI CIGANLIJI: Urlao iz petnih žila, nije mogao da se zaustavi!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK // Brak na neviđeno

Korisnik društvene mreže X podelio je sa pratiocima da je doživeo neprijatnost, kada mu je u pokušaju da fotografiše zastavu Republike Srbije u kadar ušetao Momčilo Bajagić Bajaga.

Naime, pomenuti tviteraš šetao je Adom Ciganlijom, kada je uočio srpsku trobojku koja se vijoriola, nakon čega se na biciklističkoj stazi pojavio Bajaga sa novom suprugom.

 

 

- Pazite sada ovo. Ide niz. Vraćajući se sa Ade primetim veliku srpsku zastavu koja se super vijorila na vetru sa mostom na Adi u pozadini - započinje priču korisnik Tvitera i nastavlja:

- Kako sam se kretao ka njoj, bila je sve krupnija i hteo sam lepo da je kadriram i upotrebim cinematic mode sa telefona. U jednom trenutku zastava je stajala tačno ispred mosta stvarajući iluziju da stoji na vrhu mosta, ali su mi za dobar kadar smetale žice koje su se nalazile ispred.

 

 

- I tako, hodajući napred da uhvatim kadar bez žica, u kadar upada Bajaga koji mlatara rukom i ne dozvoljava da ga slikam?! A ja u fazonu, osobo nitI slikam tebe, niti si bitan u mom životu jer te ne slušam, niti gotivim.

- Kako sam već došao na metar od njega pitao me je - Čemu slika? Na šta sam ja rekao: "Slikam zastavu iza (nisam čak ni hteo da kažem: "Iza Vas ili tek namerno iza tebe").

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Aleksandar

18.09.2023 13:23

Kad matorac umisli, da je javni prostor njegov lični prostor.

Ja

18.09.2023 16:24

Ma, da, baš je slikao zastavu! Zašto nije prekinuo snimanje kad je video da mu bilo ko ulazi u kadar?! Bajaga je odreagovao normalno. On je javna ličnost, voleli ga ili ne!