PRAVO LICE SANJE MARINKOVIĆ RASKRINKANO: Evo šta radi voditeljka Pinka van kamera, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

18.09.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković uhvaćena u izdanju van kamera!

PRAVO LICE SANJE MARINKOVIĆ RASKRINKANO: Evo šta radi voditeljka Pinka van kamera, ovome se niko nije nadao!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je otvorila novu sezonu svoje emisije "Magazin In" i priznala da je spremna za nove radne pobede. Voditeljka nikada nije krila koliko vodi računa o ishrani i više puta nedeljno trenira kako bi održala devojačku liniju u petoj deceniji.

Nekoliko puta je objavljivala fotografije iz teretane, a sada je otkrila koji sport je njena strast sa kojim uspeva da održi kondiciju.

 

Na Instagramu takođe je pokazala i kako provodi svoje slobodne dane i kada završi sa treningom i svim obavezama, te je objavila fotku iz noćnog provoda.

Foto: ST/Dragan Kadić

Sanja Marinković

 

- Ljubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem. Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani jer se on obeshrabri brzo. Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim. Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica. U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj jer mogu da ga blokiram - rekla je Sanja nedavno za medije. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading