PROCURILE SCENE RASTINIH ZATVORSKIH DANA: Otkriveno kako se reper ponašao iza rešetaka!

Autor:

Zabava

17.09.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Đurić Rasta progovorio o zatvorskim danima!

PROCURILE SCENE RASTINIH ZATVORSKIH DANA: Otkriveno kako se reper ponašao iza rešetaka!

Foto: Republika

Reper Stefan Đurić Rasta nedavno je otkrio da će 19. 09. biti premijera njegovog filma, koji je rađen po istinitim događajima iz njegovogo života. Rasta je sada progovorio o detaljima, te otkrio kako su izgledale scene njegovih zatvorskih dana. 

 

- Porodica mi je najviše nedostajala, tako blizu, a tako daleko. Trudio sam se da nekako i sve te informacije spolja, primam normalno. Kada mi je došao papir za 12 godina zatvora, ja sam pitao da li ću moći da snimam pesme po zatvoru.. Ali to mi je falilo, bavljenje muzikom - rekao je Rasta u za Pink, pa otkrio šta je uradio prvog dana kada je bio slobodan:

- To je bio 27. 01. Sveti Sava, ja se sećam, ja sam bukvalno došao kući, odmah sam zagrlio Taru, do uveče sam je grlio i uveče otišao u studio - ispričao je Rasta.

Foto: Republika

Stefan Đurić Rasta

 

Podsetimo, tokom filma Rasta je obradio turbulentan deo svog života, koji j eproveo iza rešetaka u zatvorskoj ćeliji. Kako i sam ističe, tada je shvatio koliko mu je slobodan važna u životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading