REPUBLIKA DANAS SLAVI ŠESTI ROĐENDAN: Javne ličnosti čestitaju sa svih strana, evo šta nam je poželela Zorica Marković!

Autor:

Zabava

14.09.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika danas puni šest godina, a da sa javnim ličnostima imamo sjajnu saradnju govori upravo to što čestitke stižu sa svih strana u velikom broju.

REPUBLIKA DANAS SLAVI ŠESTI ROĐENDAN: Javne ličnosti čestitaju sa svih strana, evo šta nam je poželela Zorica Marković!

Foto: Republika/ATAImages

Portal Republika.rs danas slavi šesti rođendan. Iza nas je još jedna jako uspešna godina, a kao i svake do sad, i ove smo dali sve od sebe da vam ekskluzivno i među prvima prenesemo sve informacije. Poznate ličnosti iz svih sfera javnog sveta redovno su naši gosti u redakciji i emisijama različitih formata, od informative do zabave i sporta, pa su uputili najlepše reči od srca i iskreno poželeli da još mnogo godina slavimo uspehe i rođendane. 

Jedna od čestitki koja je stigla bila je od popularne pevačice i bivše rijaliti učesnice, Zorice Marković. Ona, kao i uvek, nije štedela reči, a mi vam prenosimo lepe reči koje smo dobili od nje povodom proslave šestog rođendana portala.

Republika

Foto: Republika TV

Zorica Marković
Zorica Marković: Želim vam da trajete vekovima

- Divnim ljudima koji rade na portalu Republika.rs želim da nastave da profesionalno obavljaju svoj posao. Nadam se da će vam svaka sledeća godina doneti mnogo uspeha, sjajnih priča koje će se daleko čuti i da ćete samo nastaviti da rastete - poručila je Zorica u čestitki koju nam je poslala. 

Na portalu Republika moći ćete da pročitate još poruka koje su pristigle od različitih ličnosti iz javnog sveta i da saznate šta su nam to poželeli povom proslave šestog rođendana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading