EMOTIVNA ISPOVEST MILIĆA VUKAŠINOVIĆA DOK ČEKA UGRADNJU STENTOVA: Aco me spasao da ne umrem, ležao sam u bolnici polumrtav!

Autor:

Zabava

13.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo sam mislio da je šala da me zove Pejović, pa sam posle prepoznao glas. Čoveka ne znam lično, a ponudio je da mi pomogne, tvrdi roker.

EMOTIVNA ISPOVEST MILIĆA VUKAŠINOVIĆA DOK ČEKA UGRADNJU STENTOVA: Aco me spasao da ne umrem, ležao sam u bolnici polumrtav!

Foto: ATA Images

Roker Milić Vukašinović javno je zahvalio kolegi Aci Pejoviću zbog toga što mu je pritekao u pomoć i ponudio da snosi troškove lečenja s obzirom na to da odlukom lekara uskoro treba da mu se ugrade dva stenta. Kako je Milić objasnio za Republiku, Pejovićev poziv ga je iznenadio jer se s folkerom čak i ne poznaje lično, a kako je Aco čuo da se Milić već dugo muči po bolnicama zbog bakterije koja mu pravi haos u organizmu, ponudio je pomoć i angažovao najbolje stručnjake da brinu o njemu jer je doskora, kako tvrdi, bio polumrtav.

- Oduševili smo se moja Suzana i ja kad smo dobili poziv od Ace. Kad se ona javila na telefon, nismo mogli ni da znamo da se radi o Pejoviću jer glas nismo prepoznali. Odmah je rekao: "Je l' znate vi s kojim Acom razgovarate", pa kad se bolje predstavio, shvatili smo o kome je reči, a prvo sam mislio da je u pitanju šala - priča Milić i dalje otkriva kako mu Pejović nikad nije zaboravio pesme koje mu je slao da presluša:

Foto: ATAImages

Milić Vukašinović

- Aci sam davno poslao neke pesme da čuje i ako hoće da ih snimi, ali je tad bio na turneji i nije stigao. Ne poznajemo se lično. Zamislite onda koliko taj čovek ima veliko srce kad je ponudio da pomogne u čemu god može da ozdravim. Ležao sam maltene polumrtav u bolnici kad je zvao. Čoveka je bog poslao da me spase! Znamo da je Aco vernik, tu se slažemo, i eto kako se sve namestilo. Mi smo inače razmenjivali poruke preko Instagrama, nikada se nismo sreli čak ni u nekoj emisiji.

Roker kaže da je sada ostalo da se sačekaju niti, pomoću kojih će doktori da mu očiste krvne sudove i spreme sve za ugradnju stentova.

- Posle 25 dana ležanja u bolnici motorika mi je bila loša. Kao da učite opet da se krećete, uležao sam se samo tako! Treba da mi ugrade dva stenta i trenutno nemaju te neke niti kojima se čiste krvni sudovi. Dok to stigne, gledamo na kojoj klinici sve to može da se uradi, trebalo bi da sve to stigne za nekih 15 dana. Zasad sam dobro i nadam se da će sve što pre da se sredi - kaže Vukašinović.

Foto: Facebook.com

Milić Vukašinović i Suzana Vukašinović

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Acom da bismo ga pitali za komentar, ali je on kratko poručio da ne bi ništa da komentariše s obzirom na to da je sve uradio od srca i ne želi da o pomenutoj temi priča za medije.

Milić: Pušim ko smuk, moram da batalim duvan

Roker kaže da, uprkos bolesti i ležanju u bolnici, nije uspeo da ostavi duvan, iako mu doktori sugerišu da promeni životne navike.

- Bolnica me nije odvojila od loših navika, pa ni od duvana! Trebalo bi da prestanem da pušim, to mi svi pričaju, počevši od doktora. Mislim da je to nešto što bi pomoglo, ali znate kad imate neku naviku dugi niz godina. Teško da možete da se odvojite. Pokušaću, ne kažem da neću, ali o tom-potom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading