DESINGERICA ZBOG OBOŽAVATELJKI ČUPA KABLOVE: Posle povezivanja sa Majom Marinković fanatici mu BANJAVAJU NA KUĆU!

Autor:

Zabava

03.09.2023

21:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper otkrio da jedva izlazi na kraj sa fanovima koji mu se pojavljuju na kućnoj adresi.

DESINGERICA ZBOG OBOŽAVATELJKI ČUPA KABLOVE: Posle povezivanja sa Majom Marinković fanatici mu BANJAVAJU NA KUĆU!

Foto: ATA Images

Maja Marinković i Desingerica

Poznati reper Dragomir Despić Desingerica u poslednje vreme privukao je veliku količinu pažnju kako u medijima, tako i na društvenim mrežama, kako svojim izjavama, tako i skandaloznim nastupima, zbog kojih dobija žestoke osude.

Republika

Foto: printscreen/tiktok

Desingerica udara fana patikom

On je govorio jednom prilikom o svojoj popularnosti, koju je stekao za jako kratki vremenski period i priznao da sa obožavateljkama jedva izlazi na kraj.

- Ljudi su ljubomorni na mene, zameraju mi udaranje patikom. Pa neće babe da slušaju, već klinci, kako to ljudima nije jasno. Ali, meni prilaze čak i žene, tresu se kad me vide. Morao sam da iščupam kablove od interfona da me ne bi proganjale obožavateljke - ispričao je on za "Informer".

Reper Desingerica ima ćerku, za koju je rekao da bi voleo da bude kao Tea Tairović kad poraste.

- Bih, što da ne. Nek izgleda i kao Tea Tairović, pa ona je jako uspešna. Svako bi voleo da ima takve ćerke - rekao je on.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Desingerica

Podsećamo, već neko vreme se priča i piše o Desingericinom odnosu sa bivšom zadrugarkom, Majom Marinković. Njihovo druženje na jednom bazenu izazvalo je veliku pometnju, jer je reper oženjen. Nedavno se čak i pričalo da će njih dvoje zajednoućiu "Elitu" i svoj odnos razjasniti pred milionskom publikom. 

- Maja planira ulazak u rijaliti, ali je na prvom mesto sada to da rana od operacije zaraste. Biće kao nova, zasad je plan da ona i Desingerica uđu posle nekoliko meseci u "Elitu", nakon što se neke priče već zahuktaju, a do tada će svi pregovori što se tiče honorara biti zaključeni - otkriva izvor.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Desingerica ulazi u Elitu

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading