SAD JE I ZVANIČNO! Irina Vukotić potvrdila prelazak na Prvu!

Autor:

Zabava

30.08.2023

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Vukotić na svom Instagram profilu zvanično potvrdila prelazak na TV Prva.

SAD JE I ZVANIČNO! Irina Vukotić potvrdila prelazak na Prvu!

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Kako je Republika juče ekskluzivno saznala, voditeljka Irina Vukotić dala je otkaz na Pinku i više neće voditi jutarnji program na ovoj televiziji, jer od septembra prelazi na TV Prva, dok će njeno mesto zameniti kolega Srđan Predojević.

Irina se danas zvanično oglasila na svom Instagram profilu i na svom nalogu podelila objavu televizije Prva, na kojoj su obavestili svoju publiku da je Irina njihovo novo televizijsko lice. 

Dobro znano TV lice Irina Vukotić svoju bogatu televizijsku karijeru nastavlja na frekvenciji Prve televizije! Dobro nam došla - pisalo je na zvaničnom Instagram profilu televizije Prva. 

Inače, Irina Vukotić je ime koje je postalo sinonim za šarm i profesionalizam na televiziji. Rođena 1976. godine u Gornjem Milanovcu, ova talentovana voditeljka je brzo osvojila srca gledalaca svojim harizmatičnim nastupima i širokim osmehom, a malo ko zna da je po profesiji master profesor srpskog jezika i književnosti.

Kako je jednom prilikom otkrila za Republiku, 2004. godine je uporedo bila voditeljka i profesorka srpskog jezika u jednoj školi. 

- Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo s angažmanom na TV, tada Treći kanal, predavala srpski u školi 2004. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj ispunila želju. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila nam je lepa voditeljka.

Irina je, podećanja radi, svoju profesionalnu voditeljsku karijeru započela 2000. na Trećem kanalu "RTS"-a, gde je vodila muzičku emisiju "Dodatno ubrzanje", kao i kulturno-informativni program "Mozaik". Nakon gašenja kanala, našla se u ulozi voditeljke emisije "Sve za ljubav", a kasnije i rijalitija "Veliki brat". 2011. godine napušta producentsku kuću "Emoušn" i prelazi na Prvu srpsku televiziju gde počinje da vodi emisiju "Žene".

Od oktobra 2014. godine vodi jutarnji program "Tačno 9". Godine 2016. prelazi na "Hepi" televiziju gde je vodila "Dobro jutro Srbijo" sa Milomirom Marićem. 2018. godine je napustila ovaj program i prešla na "Pink" gde vodi "Novo jutro" sa Živoradom Žikom Nikolićem.

Irina nije samo prepoznata po svom voditeljskom talentu, već i po svom humanitarnom radu. Aktivno se angažuje u organizacijama koje se bave pomoći deci u potrebi, i redovno koristi svoj glas i prisustvo na televiziji kako bi podigla svest o važnim društvenim pitanjima.

Republika

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Irina Vukotić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading