PRVO OGLAŠAVANJE PINKOVE VODITELJKE POSLE OTKAZA! Irina Vukotić otkrila kako se kolege OPRAŠTAJU od nje!

Autor:

Zabava

29.08.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Vukotić prvi put se oglasila posle saznanja da je na Pinku dala otkaz, o čemu je Republika prva pisala.

PRVO OGLAŠAVANJE PINKOVE VODITELJKE POSLE OTKAZA! Irina Vukotić otkrila kako se kolege OPRAŠTAJU od nje!

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Kako je danas eksluzivno saznala Republika i o tome prva pisala, voditeljka Irina Vukotić na televiziji Pink dala je otkaz i od septembra će biti na malim ekranima televizije Prva, a njeno mesto zameniće kolega, Srđan Predojević

Republika

Foto: instagram.com/irinavukoticc

Irina Vukotić

Irina se sada prvi put oglasila, putem svom Instagram profila, a sa svojim pratiocima podelila je emotivnu poruku koju je dobila od nekog kolege. 

- Draga Irina, videh vest da napuštaš Pink, ako je to istina, želim ti puno sreće na novom poslu. Hvala ti puno  na dosadašnjoj saradnji, podršci i savetima. Jedna si od retkih koja je svima nama uvek pomagala i bila vetar u leša.Takav je posao, srešćemo se sigurno, a ja se nadam da ću tvojim stopama krenuti i da ću još mnogo toga naučiti od tebe, jer si primer kako treba - glasila je poruka koju je Irina podelila putem svog profila na društvenoj mreži Instagram, a uz to i dodala svoj komentar:

- Drage moje mlade kolege - napisala je Irina, uz emotikon sa srcima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Irina Vukotić Instagram

Podsećamo, Irina Vukotić je ime koje je postalo sinonim za šarm i profesionalizam na televiziji. Rođena 1976. godine u Gornjem Milanovcu, ova talentovana voditeljka je brzo osvojila srca gledalaca svojim harizmatičnim nastupima i širokim osmehom, a malo ko zna da je po profesiji master profesor srpskog jezika i književnosti.

Kako je jednom prilikom otkrila za Republiku, 2004. godine je uporedo bila voditeljka i profesorka srpskog jezika u jednoj školi.

Mislim da sam jedina voditeljka koja je, uporedo s angažmanom na TV, tada Treći kanal, predavala srpski u školi 2004. Iako mi je tih godinu i po nezaboravno iskustvo, to nikada nije bila moja želja, već mamina, pa sam joj ispunila želju. Sa decom sam imala sjajnu komunikaciju. Često mi pišu putem Instagrama i prepričavaju dogodovštine. Oni su sada odrasli ljudi od po 30 godina - otkrila nam je lepa voditeljka.

 

https://www.instagram.com/p/CvuUg_qqkXI/?utm_source=ig_embed&ig_rid=f678e76b-e627-4b81-a4e7-149364f8c852

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading