PRVO OGLAŠAVANJE NOVE VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA: Sara Stanković se predstavila publici, pa otkrila šta ih očekuje!

Autor:

Zabava

29.08.2023

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sara Stanković naći će se rame uz rame sa Srđanom Predojevićem!

PRVO OGLAŠAVANJE NOVE VODITELJKE JUTARNJEG PROGRAMA: Sara Stanković se predstavila publici, pa otkrila šta ih očekuje!

Foto: Jelena Simonović

Srđan i Sara

Kako je Republika prva saznala i pisala, voditelj Srđan Predojević posle pet i po godina vraća se na televiziju Pink, gde je nekada vodio jutarnji program sa koleginicom, Jovanom Joksimović, "Jutro sa Jovanom i Srđanom". Srđan je potvrdio pisanja našeg portala i rekao da se vraća na jutarnji program. 

Republika

Foto: Jelena Simonović

Srđan Predojević

 

On je otkrio da će zajedno sa njim Jutarnji program raditi i mlada Sara Stanković, koja je odmah prokomentarisala novi poslovni izazov i priliku koju je dobila.

Sara je, inače, postala javnosti poznata kao jutjuberka i inflenserka, a sada se jednako uspešno pokazala i u vođenju programa:

 

 

- Izuzetno se radujem što ću biti deo Jutarnjeg programa. Za mene je ovo novi korak i potpuno novi izazov, ali sam spremna i sigurna da će sve biti u redu. Diplomirala sam na "Sciences Po-u" u Parizu, fakultetu političkih nauka i zato smatram da imam dobru podlogu za vođenje emisija. Ideja je da zajedno kreiramo prijatno i zabavno jutro koje će gledaocima prijati i razbuditi ih uz osmeh. Nemam tremu ali doza nestrpljenja postoji i jedva čekam da vidim kako će sve izgledati u programu. Do sada nikada nisam radila Jutarnji program, te će za mene ovo biti sasvim novo poglavlje. Do sada su gledaoci sa mnom završavali svoj dan zbog večernjeg termina emisije, a od sada ćemo petak započinjati zajedno - rekla je Sara za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading