ISPLIVAO VRUĆI SNIMAK SARE JO! Pevačica uhvaćena tokom akcije u bazenu sa dečkom!

Autor:

Zabava

29.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Jo i njen dečko Žia trenutno uživaju na godišnjem odmoru u Crnoj Gori!

ISPLIVAO VRUĆI SNIMAK SARE JO! Pevačica uhvaćena tokom akcije u bazenu sa dečkom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pop pevačica Sara Jo, trenutno letuje u Crnoj Groi sa svojim dečkom, Žigom Šotlarom. Njih dvoje su odlučili da poslednje dane toplog avgusta provedu u Kotoru, u jednom luksuznom hotelu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Sara Jo

Atraktivna pevačica na svom profilu na društvenj mreži Instagram redovno objaljuje fotografije i sa vernim pratiocima deli kako se provode Žiga i ona na letovanju, a poslednji snimak koji je okačila svima je privukao pažnju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sara Jo i dečko na letovanju

Naime, Sara je postavila svoj telefon na ivicu bazena i snimala kako Žiga i ona razmenjuju nežnosti u vodi i jedno drugo obasipaju strastvenim poljupcima i zagrljalima. 

Pevačica na ovom video-snimku nije skidala osmeh s lica, a otkako je u vezi sa slovenskim plesačem mnogi njeni fanovi komentarišu da je nikad nisu videli srećniju. 

Podsećamo, Sara Jo nedavgno je imala medijski rat sa koleginicom Milicom Pavlović, a čak se spekulisalo da je preko svog dečka pokušala da Milici sabotira jedan nastup. 

Za pripremu koreografija bio je zadužen Žiga Sotlar, dečko Sare Jo, koja je i sama nastupala na pomenutom događaju. Čim je sa svojim timom odlučila koje će pesme izvesti, Milica je kontaktirala sa slovenačkim plesačem kako bi na vreme razmislio i poslao joj ideje i predloge za nastup. Međutim, Žiga se uopšte nije javljao Milici, niti je odgovarao na brojne mejlove koje mu je slala kako bi videla kakve ideje je on imao i kada će početi sa probama. Kada je shvatila da se vreme do nastupa jako približilo i da više ne može da se osloni na Sotlara, koji se prema njoj pokazao krajnje neprofesionalno, Milica je odmah uzela stvar u svoje ruke i angažovala njen tim igrača iz Zagreba, s kojima je sarađivala na prethodnom albumu, ali i na pripremama za koncert u Nišu. Njoj nije bilo teško da, pored svega, redovno odlazi i u Zagreb kako bi s njima uvežbala naporne koreografije za nastup i kako bi sve sama organizovala. Sve ovo ju je koštalo najmanje 20.000 evra, ali nije žalila sredstva. Mnogi pevači su komentarisali i tokom same dodele nagrada da je Žiga ovo možda i namerno uradio kako se u javnosti ne bi pričalo da je Milica imala bolji nastup od njegove devojke Sare Jo, kojoj se on najviše posvetio, što je negde i očekivano. Ipak, i pored svih problema, Pavlovićeva se zainatila i sve je stoički izdržala, pa je njen nastup najviše šerovan na društvenim mrežama - završava izvor Kurira.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sara Jo i Milica Pavlović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ivan

29.08.2023 22:56

Slovenskim ili slovenačkim pitanje je sad?