POGORŠALO SE ZDRAVSTVENO STANJE KATARINE GRUJIĆ: Pevačica izdala hitno saopštenje, mora odložiti nastup!

Autor:

Zabava

26.08.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić se oglasila, pa otkrila kako se sada oseća!

POGORŠALO SE ZDRAVSTVENO STANJE KATARINE GRUJIĆ: Pevačica izdala hitno saopštenje, mora odložiti nastup!

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina Grujić

Kako je Republika danas prva pisala, popularnoj pevačici Katarini Grujić je pozlilo zbog teške infekcije sa kojom se bori. Ona je sinoć nastupala u jednom klubu u Tuzli, uprkom lošem zdravstvenom stanju, nakon čega joj se stanje pogoršalo.

Inače, Katarina je zbog lošeg zdravstvenog stanja morala da otkaže nastup na jednom poznatom beogradskom splavu večeras, što nam je potvrdio njen predstavnik za medije.

- Što se tiče nastupa Kaće Grujić, koji je trebalo da se održi večeras na jednom poznatom beogradskom splavu, nažalost, biće odložen zbog lošeg zdravstvenog stanja. Danima se bori sa visokom temperaturom i bakterijskom infekcijom, koju ni infuzije, ni antibioci nisu uspeli da izleče. Sinoć je, uprkos lošem zdravstvenom stanju nastupala u Tuzli i danas je još gore - glasi saopštenje.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram.com

Katarina Grujić

 

Kako su fanovi bili zabrinuti, odmah se oglasila i pevačica, pa otkrila kako se zaista oseća:

- Kaća je kao pravi profesionalac u Tuzli pevala nekoliko sati pod temperaturom, bez prestanka. Nije želela da razočara publiku koja je platila kartu za njen nastup. Nekoliko puta je na bini htela da se sruši i silazila je s iste kako bi se umila i popila malo vode. Vraćala se nazad i trudila se da niko ne primeti kako joj je loše - rekao je izvor blizak pevačici za "Blic".

Republika

Foto: printscreen

Katarina Grujić

 

- Malaksala sam, a temperatura me je slomila. Uzimam šaku vitamina i primam infuzije svakog dana. Očigledno je ovo nešto što mora da se odleži i preleži. Žao mi je što neću večeras biti sa svojom publikom, ali im se vraćam sledećeg vikenda jos jača i bolja. Ovih nekoliko dana ću odmoriti, skupiti snagu i od narednog vikenda, nastavljamo gde smo stali - izjavila je Katarina za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading