OGLASILA SE MOLDAVSKA POLICIJA: Tvrde da Bregović nije ni pokušao da uđe u zemlju!

Autor:

Zabava

25.08.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Granična policija Moldavije izdala zvanično saopštenje!

OGLASILA SE MOLDAVSKA POLICIJA: Tvrde da Bregović nije ni pokušao da uđe u zemlju!

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Organizatori "Guitar Music Festival", koji se održava u Moldaviji, saopštili su pre nekoliko dana da je našem muzičaru Goranu Bregoviću zabranjen ulazak u tu zemlju. On je tad već sleteo na aerodrom u Kišinjevu. Četiri dana kasnije oglasila se policija ove zemlje sa novim informacijama.

Kako su naveli, muzičar nije vraćen sa graničnog prelaza na aerodromu.

- Dana 20. avgusta 2023. godine, u protoku putnika sa Međunarodnog aerodroma Kišinjev, inostrani izvođač nije bio prisutan, već samo članovi benda - saopštila je Granična policija za moldavski servis Radija Slobodne Evrope 24. avgusta.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Kako se ranije navodilo, on je "vraćen" zbog proruskih stavova, a sa bendom je trebalo da doputuje zbog festivala u Starom Orheju. Bregin menadžer Adis Jokag je za RSE izjavio da je muzičar u nedelju bio na krstarenju, te da je odbio da krene jer je saznao da su dva člana njegovog benda vraćeni sa aerodroma u Kišinjevu. 

- Mogu samo reći da Bregović nije bio na aerodromu. On nije bio deportovan - navodi Gojak.

On je istakao i da zabrana ulaska nije imala nikakave veze sa Bregom ili njegovom bendom, te da moldavske vlasti primenjuju „poseban tretman“ prema građanima Srbije i drugih zemalja koje nisu uvele sankcije Rusiji u vezi sa Ukrajinom.

Republika

Foto: D.KADIĆ

Goran Bregović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading