NIJE ŽELELA DA PROŠIRI PORODICU! Najlepša Beograđanka je bila PRVA ŽENA Petra Božovića, ostavio je nakon POBAČAJA! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva žena Petra Božovića je bila slavna glumica i važila je za jednu od najlepših dama u našoj zemlji!

NIJE ŽELELA DA PROŠIRI PORODICU! Najlepša Beograđanka je bila PRVA ŽENA Petra Božovića, ostavio je nakon POBAČAJA! (FOTO)

Foto: e-stock/D. MILENKOVIĆ

Marija Koljubajeva se prvi put pojavila pred kamerama u filmu "Višnja na Tašmajdanu" davne 1968. godine. Važila je za jednu od najlepših srpskih i jugoslovenskih glumica, a gledali smo je u brojnim ostvarenjima, poput "Šešir profesora Koste Vujića", "Bolji život", "Vaga za tačno merenje" itd.

Ipak, publiku je najviše očarala u dečjoj seriji "Neven", gde je njen osmeh najviše dolazio do izražaja. Ona je tumačila ulogu Nevene, dobre Jele, ali i mađioničareve pomoćnice Mice. 

Na danasnji dan je preminula srpska glumica Marina Koljubajeva.Marina Koljubajeva(Beograd,02.11.1950-Beograd,13.03.2004.)Bila je udata za glumca Petra Bozovica.Vecna joj slava i mnogom joj hvala.

Posted by Srpski glumci i glumice on Понедељак, 13. март 2017.

Nemojte pogrešno da me razumete, ali meni se "Neven" mnogo dopada i slatko se smejem, kao da nisam ja to snimala i kao da ne zna šta se sve događalo - priznala je ona jednom prilikom za "Yugopapir".

Zbog "Nevena" je propustila priliku da otputuje u Ameriku, a kako kaže, nikada nije zažalila. Kao dete je postala članica dramske grupe Radio Beograda i to sa 11 godina, a tamo je provela pet godina. Pohađala je i baletsku školu, a spremala se i za ispit na Likovnoj akademiji. Ipak, sudbina je namestila da se okuša na Pozorišnoj akademiji i to tri dana pre prijemnog i bila je primljena.

Republika

Foto: Printscreen/www.youtube.com/RTS.Obrazovno.Naucni.Program

 

Tada je spremila kratak Sonjin monolog iz "Ujka Vanje" i jednu Preverovu pesmu, a bila je primljena na klasu Milenka Maričića. Na drugoj godini ponela je titulu najbolje studentkinje, pa je na četvrtoj godini stekla pravo da igra na televiziji i pozorištu, što se retko dešavalo.

Naravno da sam želela, kao i mnoge druge moje vršnjakinje, uostalom, da što brže dođem do uloga, da postnaem slavna, ali u isto vreme sam bila svesna da su to samo maštanja i da sve mora da ima svoj prirodni tok – istakla je u jednom intervjuu glumica.

Republika

Foto: prntscreen/ Prva.rs

Petar Božović

Otac joj je bio ruski doseljenik Evgenije, a majka Srpkinja Radmila i bili su joj najveća podrška. Ono što je malo ko znao je da je slavna glumica bila u braku sa Petrom Božovićem, sa kojim je dobila sina Draška.

On je svojevremeno za "Story" ispričao kako je do kraha njihove ljubavi došlo jer je odlučila da prekine drugu trudnoću.

Bila je mnogo lepa, putena, Ruskinja Marina Koljubajeva. Različito smo gledali na porodicu, ona je pobacila naše drugo dete uz moje protivljenje. Smatrao sam da brak i ne postoji ako nema dece jer u tom slučaju možemo ceo život i da se zabavljamo – izjavio je glumac za gorepomenuti list.

Marina je preminula 2004. godine, kad je imala samo 54. Sebe je opisivala kao relanu, ali i romantičnu. Godinu dana nakon njene smrti, sin Draško je dobio ćerku Anđeliju, koja nije dobila priliku da upozna svoju baku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading