"TO JE BILO KAO SMRT" Naša pevačica priznala najveću tajnu, ceo život je KRILA, a OVAJ bol je jede godinama!

Autor:

Zabava

24.08.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić otvorila dušu!

"TO JE BILO KAO SMRT" Naša pevačica priznala najveću tajnu, ceo život je KRILA, a OVAJ bol je jede godinama!

Foto: Republika.rs

Zvezda narodne muzike Nada Obrić gostovala je u emsiji, pa je kroz priču progovorila koliko joj je teško pao razvod. Inače, ina sebe ima jedan brak, nakon čega se razvela, a kako i sama kaže, teško joj je palo. 

Poznata pevčaica je u razgovoru sa voditeljima imala toliko raznoraznih životnih iskustava da sve može da se obujmi u jednu knjigu, za koju, kako je rekla još uvek nije vreme.

Foto: RTV Pink

Nada Obrić

 

- Naravno da sam mnoga sećanja potisnula. Verovatno takva genetika mi je u pitanju. Te ružne stvari vezane su za detinjstvo. Samo sam potisnula duboko u sebe. I nisam dala da me to polomi, da me zaustavi, da me dezorijentiše kako god. Nego sam se borila. Imam jednu dozu tog pozitivnog inata. Jer inat može biti i negativan i pozitivan. Negativno i pozitivno da utiče na vas. Srećom, ja sam imala tu jednu dozu pozitivnog inata. E, nećeš me slomiti. E, nećeš me pobediti. I to me guralo uvek napred. Nije više puta, nego više desetina puta. Kažu i da je razvod kao smrt voljene osobe. Ali je bukvalno tako. Uopšte nebitno ko ostavlja - rekla je Obrić za Kurir.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading