LJUBA PERUĆICA IZAZVAO HAOS NA PLAŽI: Svi su ga gledali, ne veruju šta je uspeo da uradi!

Autor:

Zabava

23.08.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljuba Perućica napravio haotičnu scenu na plaži!

LJUBA PERUĆICA IZAZVAO HAOS NA PLAŽI: Svi su ga gledali, ne veruju šta je uspeo da uradi!

Foto: TikTok printscreen

Naš poznati folker Ljuba Perućica je otkrio novi talenat, koji je sve doveo do suze, te time opravdao da je veliki šoumen. Naročito za društvene mreže. Pevač trenutno uživa na odmoru gde je pokazao kako se letuje. 

On je objavio snimak na svojim društvenim mrežama u kojima je pokazao iz svog ugla kako Srbi letuju na odmoru. Naravno kroz šalu.

 

Na oba snimka je pevač u opuštenom izdanju, ali je razlika velika. Naime, u prvom snimku Ljuba je u šorcu i majci i peškir drži u rukama. Kulturno, fino. Taj snimak je opisao kako normalni ljudi idu na plažu.

U drugom video snimku Ljuba je istakao svoje glumačko umeće. On u rukama drži dečji šlauf za vodu, peškir na ramenu, čačkalicu u ustima, kačket na glavi, naočare na licu i sve je to opisao da na taj način Srbende idu na plažu.

 

 

Zanimljivo nema šta. Inače, Ljuba i njegova supruga Katarina čekaju svoje prvo dete, a ona po svemu sudeći svakodnevno uživa u trudnoći.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading