PEVAČ JE NATERAO DA NAPUSTI POSAO: Trudna supruga Ljube Perućice nekad radila kao VODITELJKA, ovako je izgledala na malim ekranima! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2023

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su zaboravili da je lepa Katarina Kolozeus bila voditeljka

PEVAČ JE NATERAO DA NAPUSTI POSAO: Trudna supruga Ljube Perućice nekad radila kao VODITELJKA, ovako je izgledala na malim ekranima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Kazarina i Ljuba

Pevač Ljuba Perućica i njegova supruga Katarina Kolozeus će se ostvariti u ulozi roditelja, što su nedavno objavili na društvenim mrežama. Iako lepu Katarinu svi poznaju kao Ljubinu suprugu, mnogi su zaboravili da je nekada radila kao voditeljka.

Ona je radila na Hepi televiziji, a u nastavku ovog teksta možete videti kako je tada izgledala.

 

 

Kako je Ljuba jednom prilikom otkrio, otkaz je dala da bi mogli više vremena da provode zajedno.

- Ona je ostajala sa mnom do jutra pre nego što krene na posao. Mnogo je radila, i da bismo što više bili zajedno ona je ostajala da prespava sa mnom i sutrdan se budila u 6 časova i odlazila na posao. To je trajalo jedno godinu dana i bilo joj je veoma naporno. Tada sam joj rekao da napusti to - rekao je pevač svojevremeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading