NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA ZLATE PETROVIĆ SADA KRUŽI INTERNETOM: Pevačica potpuno razgolićena, niko ne veruje da se na ovo usudila!

Autor:

Zabava

22.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija Zlate Petrović iz mladosti izazvala je lavinu reakcija!

NIKAD OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA ZLATE PETROVIĆ SADA KRUŽI INTERNETOM: Pevačica potpuno razgolićena, niko ne veruje da se na ovo usudila!

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović

Zlata Petrović važi za jednu od najatraktivnijih pevačica na estradi, a godinama je žarila i palila javnom scenom. Ni na pragu sedme decenije situacija nije drugačija, te mnogi komentarišu da je za nju vreme stalo.

Na internetu se pojavila nikad viđena fotografija pevačice iz mlađih dana, gde Zlata izgleda potpuno drugačije, do te mere da ju je teško prepoznati.

Republika

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Zlata Petrović

Sa crvenom kraćom kosom i gotovo golim poprsjem smelo je pozirala ispred objektiva, te se jasno vidi da je oduvek bila lepa i atraktivna.

Muškarci ni dan-danas ne uspevaju da joj odole, te se komentariše kako ni mnogo mlađe koleginice ne mogu da joj stanu na crtu.

 

 

- "Najlepša žena svih vremena", "Prelepa, kao i do sada"... - komentarisalo se na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading