JAVNOST BRUJI O DRAGANU STOJKOVIĆU BOSANCU, A OVE DETALJE NIJE ZNAO NIKO: Njegov najveći strah bio je upravo povezan sa sinom!

Autor:

Zabava

22.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ovoga je Bosanac strah i trepet za mnoge!

JAVNOST BRUJI O DRAGANU STOJKOVIĆU BOSANCU, A OVE DETALJE NIJE ZNAO NIKO: Njegov najveći strah bio je upravo povezan sa sinom!

Foto: youtube.com/printscreen/ Zvezde Granda

Dragan Stojković Bosanac je srpski harmonikaš, kompozitor, producent i aranžer. Oženjen je Dunjom Stojković s kojom ima dvoje dece sina Aleksandra i ćerku Aleksandru.

Bosanac je sarađivao sa brojnim zvezdama narodne muzike, poput Halida Bešlića, Šabana Šaulića, Vesne Zmijanac, Nade Obrić, Biljane Jevtić, Šerifa Konjevića i drugih. Ipak, široj javnosti postao je poznat pre 2016. godine kao član žirija muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Republika

Foto: Ata images

Bosanac

 

On je tokom ovog takmičenja postao mentor mnogim učesnicima, kojima je preneo svoje znanje i zalagao se za njihov plasman, a svako od njih imao je za Bosanca samo reči hvale.

Iako je poznat po britkom jeziku, Stojkovića smatraju jednim od najrealnijih komentatora, a za mnoge je on strah i trepet.

Bosanac je u jednom intervjuu priznao da, kada je prvi put dobio priliku da uđe u studio, uopšte nije razmišljao o novcu i materijalnoj dobiti, već samo uspehu onoga što tada radi.

Republika

Foto: Ata images

Bosanac

 

Da podsetimo, tokom jučerašnjeg dana je odjeknula vest o porodičnom nasilju, koje je Bosanac pretrpeo od strane sina, Aleksandra, zbog kog je morala da reaguje i policija.

Njegov sin Aleksandar je inžinjer poljoprivrede, a kako je Bosanac jednom prilikom priznao, žao mu je što ga nije podržao u ideji da se bavi hevi metalom, jer se plašio da će pasti pod uticaj društva i početi da konzumira drogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading