ANA BEKUTA PEVA U ČAST POKOJNOM MRKI: Pevačica pravi VELIKI KONCERT, a ovaj detalj tera suze na oči!

Autor:

Zabava

21.08.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta pravi koncert, koji će posvetiti pokojnom Milutinu Mrkonjiću Mrki!

ANA BEKUTA PEVA U ČAST POKOJNOM MRKI: Pevačica pravi VELIKI KONCERT, a ovaj detalj tera suze na oči!

Foto: instagram.com

Pevačica Ana Bekuta rešila je da na jesen održi koncert koji će posvetiti njenom pokojnom dugogodišnjem partneru Milutinu Mrkonjiću Mrki.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Bekuta

 

Otkako je političar izgubio bitku s bolešću u novembru 2021. godine, pevačica nije davala intervjue o njemu. Sada je rešila da spektakl posveti njemu i tako još jednom pokaže kolika je bila njihova ljubav i koliko joj nedostaje. Tokom njihove veze Mrka je bio Anin verni pratilac i nije propuštao njene nastupe.

Foto: ST/D. KADIĆ

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

- Ona je samo jednom progovorila o pokojnom partneru, i to početkom jula, na memorijalnom turniru u košarci koji je odigran u njegovu čast. - Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvijao onako kako je i morao. Mi smo tokom života spoznavali Mrkonjića kao inženjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu... Ali i vrsnog oko kafana. Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić. Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja - rekla je tada Ana Bekuta, piše Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Maks

02.09.2023 07:32

Folirantkinja par ekselans.