ANA BEKUTA BACILA SVE U TRANS! Zablistala na Gročanskim svečanostima, sa Acom Sofronijevićem RAZGALILA publiku!

Autor:

Zabava

03.08.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica je nastupala sinoć u Grockoj, niko nije ostao ravnodušan!

ANA BEKUTA BACILA SVE U TRANS! Zablistala na Gročanskim svečanostima, sa Acom Sofronijevićem RAZGALILA publiku!

Foto: Republika

Tradicionalne "Gročanske svečanosti" održane su 55. put po uredu, u organizaciji GO Grocka. Ova manifestacija. Ova manifestacija predstavlja kulturne, turističke, sportske i poljoprivredne potencijale opštine Grocka, a publika je mogla da uživa u bogatom kulturno-umetničkom programu, sportskim takmičenjima i zabavnom programu. 

Kako predsednik opštine Dragan Pantelić kaže, program je bio prilagođen svim uzrastima.

Republika

Foto: Republika

 

- Ako neka manifestacija živi toliko dugo kao Gročanske svečanosti to znači da ima kvalitet, sadržaj i veliku energiju sa kojom Grocka ove svečanosti obeležava decenijama i uvek ima da ponudi neki dodatni sadržaj. I ove godine smo prezadovoljni programom i odzivom posetilaca - rekao je Pantelić.

Na ovogodišnjim Gročanskim svečanostima pevala je pevačica Ana Bekuta, koja je publiku bacila u trans, kako svojim glasom, tako i stasom.

Program je obuhvatao nekoliko koncerata. 31. jula nastupali su Marko Gačić i Mira Marković uz pratnju Narodnog orkestra Grand produkcije, a pod upravom Mikice Gačića. 1. avgusta je nastupala grupa Crni Cerak, a 2. avgusta nastupala je Ana Bekuta uz pratnju orkestra Ace Sofronijevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading